Copy
PS Kemin uutiskirje 10/2016 1.7.2016
Eikö viesti näy oikein?
Lue selaimessasi.


Hyvä PS Kemin kannattaja


PS Kemin kotikentän uuden katsomon vihkimisen jälkeen olemme ehtineet pelata jo toisenkin juhlavan pelin ennen tämän uutiskirjeen julkaisemista. Pahoittelut lukijoille aikataulusta jälkeenjäämisestä! Takana on kotikentän avajaisottelun lisäksi ensimmäinen Jänkhäderby RoPSia vastaan. Molemmat ottelut rikkoivat yleisöennätyksiä!

 

Haastattelussa Aleksi Gullsten 22.6.


     
 
Miksi PS Kemi?
- Liigaan nousun jälkeen halusin kokeilla pääsisinkö mukaan joukkueeseen. Ajattelin, että oli aika kokeilla korkeampaa tasoa. Aiemmin olen pelannut Kakkosessa. Myös opiskeluni ovat täällä, joten PS Kemi kuulosti hyvältä.  

Paras muisto PS Kemissä?
- Ensimmäinen maali.

Edelliset seurat/jalkapallohistoria?
- Aloitin 4-5 -vuotiaana ToTa:n junioreissa. Niiden loppumisen jälkeen menin TP-47:aan ja siitä Kemiin.

Parasta jalkapallossa?
- Joukkuehenki. Kavereiden kanssa pelaaminen ja reissaaminen sekä fanit.

Teit ensimmäisen Veikkausliigamaalisi ensimmäisessä Kemissä pelatussa kotipelissä, mitkä fiilikset jäi pelistä ja millä mielin huomenna RoPS:ia vastaan?
- Aivan huikeat. Se oli ensimmäinen Kemin peli ja minulle ensimmäinen liigamaali, joka oli myös voittomaali. RoPSia vastaan olen hyvällä ja odottavalla mielellä. Sitä peliä on odotettu kauan, joten olen myös hieman malttamaton.

Kumpijalkainen olet?
- Oikea.

Miten treenaat pelejä varten joukkueessa ja omalla ajalla?
- Salilla tulee käytyä.

Tavoitteet Veikkausliigakaudella?
- Pyrkiä saamaan enemmän peliaikaa ja vakiinnuttaa omaa paikkaa. Ja tottakai tehdä enemmän maaleja.
 


Sauvosaaren taika jatkui

  .
12.6. Kemissä nähtiin ensimmäinen pääsarjatason ottelu 27 vuoden tauon jälkeen kun PS Kemi pääsi viimein pelaamaan omalle kotikentälleen Sauvosaareen vastassaan FC Lahti. Kyseinen peli oli myös uuden katsomon avajaisottelu. Kaikin puolin odotettu ottelu toikin paikalle yleisöä seuran yleisöennätyksen verran: 2357.
 
Ottelun ensimmäisen maalin teki kotijoukkueen Cornelius Stewart Billyn Ionsin syötöstä pelikellon ollessa 13 minuutin kohdalla. Toisen puoliajan loppupuolella FC Lahti onnistui tasoittamaan tilanteen, mutta Sauvosaaren taika piti pintansa ja Aleksi Gullsten onnistui tekemään maalin Joona Vetelin syötöstä kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain pari minuuttia. Peli päättyi 2-1 PS Kemin hyväksi. Joukkue pelasi ottelun viimeiset 20 minuuttia vajaalla Billy Ionsin jouduttua ulos kentältä punaisen kortin vuoksi.

             

Tappio saaristolaisia vastaan


PS Kemi otteli vierasottelun IFK Mariehamnia vastaan 19.6. Taistelu oli tasainen, mutta IFK Mariehamn onnistui hyödyntämään pari puolustuksen aukkoa ja saamaan pallon maaliin. Toinen maaleista tapahtui vapaapotkun jälkitilanteesta, jossa pallo oli siirtynyt vaarallisesti suojattoman maalin eteen vapaapotkun torjunnan jälkeen. Toinen maali syntyi pallonriiston seurauksena. Ottelu päättyi 2-0 kotijoukkueen hyväksi.

Ottelussa nähtii myös 3 kuukauden sairastuvalta palannut puolustuja Kalle Taimi.
                

         


PS Kemi ja RoPS kohtasivat Jänkhäderbyn merkeissä


Kauan ja innolla odotettu ottelu koitti viimein kun kaksi lappilaista joukkuetta asettui vastakkain Jänkhäderbyn merkeissä Sauvosaaren kentälle juhannusaaton aattona 23.6. Paikan päälle saapui innokkaita kannattajia molemmista joukkueista yhteensä jopa 3 976 henkilön verran, mikä rikkoi Sauvosaaren aiemman yleisöennätyksen. Aiempi ennätys oli vuodelta 1970, jolloin Innon ja HIFK:n välistä silloista Mestaruussarjan kamppailua tuli katsomaan 3947 henkilöä.
         
Vaikka yleisömäärä ja tapahtuman tunnelma olivat menestys, itse peli päättyi kemiläisille pettymykseen RoPS:n viedessä voiton lukemin 2-0. Ottelu oli tasainen, mutta RoPS onnistui hyödyntämään maalintekopaikat kotijoukkuetta paremmin. Ottelun tuloksesta huolimatta kotijoukkue toi peliin myös vaarallisia tilanteita vastustajalle. Ottelun häviön myötä katkesi myös 2 vuoden tappioton putki Sauvosaaressa.

          

Lue lisää sivuiltamme
Katso kuvia ottelusta

PS Kemin nopea jälleennäkeminen FC Lahden kanssa


Alle kuukausi FC Lahden Sauvosaaren vierailusta oli PS Kemin vuoro tehdä vastavierailu. Joukkueet kohtasivat uudestaan kentällä 29.6. Taistelu oli tasainen ja lukuisia vaarallisia tilanteita oli molemmin puolin, joskin PS Kemi lisäsi tulisuuttaan toisella puoliajalla. Kahden ottelun verran pelikiellon vuoksi syrjässä ollut Billy Ions oli jälleen mukana koko ottelun ajan ja aiheuttikin vastustajalle paljon päänvaivaa, mutta Lahden puolustus pysyi läpäisemättömänä. Ottelun ainut virallinen maali nähtiin toisella puoliajalla kun kotijoukkue onnistui taituroimaan pallon maalivahti Vilmusen ohi. PS Kemin Cornelius Stewart onnistui iskemään pallon vastustajan maaliin, mutta kyseessä oli paitsio eikä maalia täten hyväksytty.
          
          

                                      

PS Kemin osakeanti jatkuu

                             
PS Kemin osakeantia on päätetty jatkaa. Alkuperäiseen merkintäaikaan 31.5. mennessä osakkeita oli merkittynä 1003 kpl yhteensä 50 150 € arvoisesti. PS Kemi on iloinen osakeannin saamasta suosiosta ja on jatkanut merkintäaikaa 30.9 asti. Osakeannin tuottotavoitteena on 80 000 €.

                                        

Tutustu osakeantiesitteeseen ja liity suosikkiseurasi omistajien joukkoon!
 

Katufutis-turnaus peruttu


PS Kemin järjestämä Katufutis-turnaus on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. PS Kemi kiittää osallistumisesta kiinnostuneita!

                              

 

PS KEMI - HIFK 3.7.


       
 

        

Hoidathan Veikkaukset osoitteesta www.pskemi.fi/veikkaus

Toivotamme kannattajillemme oikein iloista kesää, nähdään tapahtumissa ja otteluissa!

Jalkapalloterveisin,
Päivi Lipponen
Toimistosihteeri
Olemme Facebookissa
Olemme Facebookissa
Twitterissä
Twitterissä
Instagramissa
Instagramissa
YouTubessa
YouTubessa
Nettisivumme
Nettisivumme
Copyright © 2016 PS Kemi, Valokuvat © Teemu Kvist, kaikki oikeudet pidätetään.


Postitusosoitteemme:
Kauppakatu 8 3.krs
94100 Kemi

poistu listalta    päivitä yhteystietosi
Share
Tweet
Forward


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PS Kemi · Kauppakatu 8 3.krs · Kemi 94100 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp