Copy
PS Kemin uutiskirje 16/2016 14.10.2016
Eikö viesti näy oikein?
Lue selaimessasi.


Hyvä PS Kemin kannattaja


PS Kemin tappioputki on kasvanut jo 6 ottelun mittaiseksi ja tulevat pelit ovat äärimmäisen tärkeitä sarjapaikan varmistamiseksi. Joukkue on matkustanut eilen Turkuun hyvin valmistautuneena ja täynnä näyttämisen halua kohdatakseen tänään FC Interin. Kyseisten joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet PS Kemin voittoon ja sama tavoite on vahvasti punapaitojen mielessä myös nyt, lisäpanoksena tällä kertaa voiton tuoma sarjapaikan varmistaminen. FC Inter majailee 4 pisteen päässä PS Kemistä. Lue lisää sivuiltamme

Viimeinen kotiottelu käydään maanantaina 17.10. Rovaniemen keskuskentällä. Tervetuloa kannustamaan PS Kemi voittoon!
 

Haastattelussa Mikko Vilmunen


      

Miten päädyit PS Kemiin?
- Ootsi (Jari Åhman) soitti kysyi kiinnostaako vanhaa miestä tulla potkimaan palloa.

Minkälainen jalkapallohistoria sinulla on?
- Uusimmasta aloittaen olin vuoden FC Kemissä, sitten PS Kemissä. Olen pelannut RoPS:ssa, KuPS:ssa, Alfa IF:ssä, Drogheda Unitedissa Irlannissa ja FC Hakassa.

Palasit vuoden tauon jälkeen takaisin jalkapallon pariin, miltä paluu tuntui ja miten kausi on sujunut?
- Paluu tuntui hyvältä, vaikka rikkoontumisia onkin ollut. En ollut valmistautunut ennen kilpailukautta, joten paikat ei kestä niin hyvin.

Parasta jalkapallossa?
- Kliseisesti sanottuna se on kuningaslaji. Jalkapalloa pelataan ympäri maapalloa ja siihen kuuluu erittäin paljon kilpailua. Sitä voisi osittain sanoa kamppailulajiksi, jalkapallo vaatii paljon taktikointia.

Perjantaina on erittäin tärkeä peli FC Interiä vastaan. Millä mielin otteluun ja miten pisteet haalitaan kotiinviemisiksi?
- Hyvillä mielin lähdetään. Syksyn peleissä on aina paljon pelissä ja pimenevät illat tuovat kenttävalojen myötä mukavaa valaistusta kentälle. Pisteet otetaan omalla pelillä ja hirveällä taistelulla.

Sinulla on takana jo yli 100 Veikkausliigaottelua ja pari Suomen Cup- ja 1 Suomen mestaruus -voittoa. Miten kokemuksesi näkyy kentällä?
- Vaikea sanoa tarkkaan. Näkyy siinä, että tietää, ettei peli kestä vain 15 minuuttia, vaan 90 minuuttia. Kun asioita tekee oikein, tapahtuu hyvää. Peli ei ole vielä ohi, vaikka jotain tapahtuisi vastustajan hyväksi.

Miten treenaat pelejä varten joukkueessa ja omalla ajallasi?
- Yritetään herättää kroppa terävillä treeneillä. Omalla ajalla syön ja lepään hyvin, nekin ovat tärkeä osa treeniä.

Mitä tavoitteita sinulla on jalkapalloilijana?
- Pyrin auttamaan joukkuetta mahdollisella parhaalla tavalla. Tavoitteena on pelata korkealla tasolla jäljellä olevat viimeiset pelivuodet. Pelit lähdetään aina voittamaan.
 


SatamaRun 2016 jakoi hyväntekeväisyystuoton


        
 
PS Kemin järjestämä hyväntekeväisyysjuoksu SatamaRun 2016 keräsi hyväntekeväisyyspottiin 1790 €, joka on 570 € edellisvuotta enemmän. Tapahtumaan osallistui parisensataa liikkujaa, jotka halusivat tehdä hyvää.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyssä Lasten MiniMaratonissa oli 60 osallistujaa ja koko 600 € arvoinen tuotto käytetään lyhentämättömänä erityislasten liikunnallisen kerhotoiminnan aloittamiseen. Ensimmäinen kerhokerta oli 3.10. Toteutuksesta vastaa Kemin naisvoimistelijat.

Toinen SatamaRunin hyväntekeväisyyskohde on vähävaraisten perheiden lasten liikunnan edistäminen. Kohde löytyi seurayhteistyöstä, jossa Kemin harrastepassin toteuttajat Kemin Lämärit, Kemin Palloseura ja Sastamolo Kings mahdollistavat lasten monipuolisen liikkumisen ilman kalliita kausimaksuja ja arvokkaita välinehankintoja. Hyväntekeväisyystuotolla hankitaan liikuntavälineitä, jotka ovat lasten käytössä tutustuessa eri liikuntamuotoihin.

PS Kemi kiittää lämpimästi kaikkia SatamaRuniin osallistuneita, yhteistyökumppaneita, tukijoita sekä sitä kuudenkymmenen vapaaehtoisen joukkoa, joka mahdollistivat tapahtuman toteutuksen. SatamaRunin hyväntekeväisyystuotto lahjoitettiin lauantaina 1.10. PS Kemin kotiottelun puoliajalla.

SJK vei voiton PS Kemistä

 
Kauden viimeinen Sauvosaaressa pelattava kotiottelu käytiin viime vuoden Suomen mestaria vastaan kun SJK saapui Kemin vieraaksi 1.10. Molemmilla joukkueilla oli tärkeät pisteet pelissä. Pisteillä PS Kemi vahvistaisi sarjapaikkaansa ja SJK:lla oli mahdollisuus nousta sarjataulukossa mestaruuskamppailuihin.

Ensimmäisellä puoliajalla PS Kemi onnistui pitämään SJK:n hyvin kurissa ja ensimmäinen maali nähtiin SJK:n alakerran heikon kommunikoinnin seurauksena 19. peliminuutin kohdalla Cornelius Stewartin keskityksestä ja Erik Törnrosin viimeistelystä.

Toisella puoliajalla hallitseva mestari lisäsi painostustaan ja viimeiset kolme varttia PS Kemi joutui pysyttelemään lähinnä puolustuskannalla. SJK ei antanut armoa PS Kemin puolustukselle vaan tykitti vaarallisia maalintekoyrityksiä lopulta onnistuen tekemään tasoitusmaalin 60. peliminuutin kohdalla. Sen jälkeen SJK teki vielä 2 maalia 9 minuutin sisään.

Tappio oli PS Kemin kuudes peräkkäinen ja SJK nousi voiton myötä sarjapaikassa 2.sijalle, vain pisteen päähän HJK:sta.
 
                   

Lue lisää sivuiltamme
Katso kuvia ottelusta                  

Fanibussi Rovaniemelle PS Kemi- VPS -peliin

                                      

PS Kemi järjestää maanantaina 17.10. fanibussimatkan Rovaniemen Keskuskentälle, jossa PS Kemi kohtaa kauden viimeisessä ”kotipelissään” Vaasan Palloseuran.

Fanibussin hinnat:
– Kausikorttilaiset 5 €
– Muut 10 €

Bussi lähtee Neste Hahtisaaren pihasta maanantaina 17.10. klo 16:15. Ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostitse os. toimisto@kemikings.fi sunnuntaihin 16.10. saakka. Laita viesiin oman ja mahdollisesti muiden ilmoittamiesi henkilöiden nimien lisäksi puhelinnumero, sekä tieto kausikortista.
 


Christian Eissele on lähtenyt PS Kemistä

                               

Christian Eissele on henkilökohtaisten syiden takia palannut jo kotimaahansa ja loppukauden mittainen sopimus on yhteisymmärryksessä purettu. Christian pelasi PS Kemin paidassa peräti 98 ottelua ja maaleja noissa peleissä syntyi 64. Miehen nimissä on myös seuran yhden kauden maaliennätys, kun kaudella 2013 jenkkikärki paukutti 29 täysosumaa. Veikkausliigassa Eissele ei valitettavasti menestynyt, vaan onnistui tekemään vain yhden maalin pelaamissaan 26 Veikkausliigaottelussa.

PS Kemi haluaa lämpimästi kiittää seurahistorian parhaimpiin maalintekijöihin lukeutuvaa Christiania menneistä vuosista.


PS Kemi - VPS 17.10.


         

 


        


Hoidathan Veikkaukset osoitteesta www.pskemi.fi/veikkaus

Toivotamme kannattajillemme oikein iloista syksyä, nähdään tapahtumissa ja otteluissa!


 
Jalkapalloterveisin,
Päivi Lipponen
Toimistosihteeri
Olemme Facebookissa
Olemme Facebookissa
Twitterissä
Twitterissä
Instagramissa
Instagramissa
YouTubessa
YouTubessa
Nettisivumme
Nettisivumme
Copyright © 2016 PS Kemi, Valokuvat © Teemu Kvist, paitsi Mikko Vilmunen © Juha Tamminen ja Christian Eissele ©  Antti Pasanen. Kaikki oikeudet pidätetään.


Postitusosoitteemme:
Kauppakatu 8 3.krs
94100 Kemi

poistu listalta    päivitä yhteystietosi
Share
Tweet
Forward


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PS Kemi · Kauppakatu 8 3.krs · Kemi 94100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp