Copy
Nieuwsbrief 67 - Volley Tilburg - 15 augustus 2019
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email ons
Email ons
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube

Nieuwsbrief 67 - Volley Tilburg

Inhoud

CMV: andere locatie, ander tijdstip!

Belangrijk nieuws: de CMV groep die afgelopen jaar trainde in de Pellikaanhal verhuist naar T-Kwadraat. Belangrijkste reden hiervoor is dat we voor de jongste jeugd de trainingslocaties beter willen verdelen over de stad. Afgelopen jaar waren we erg gericht op de westkant van Tilburg. Dat willen we graag anders, zeker ook omdat T-Kwadraat onze thuishal is. We blijven op dezelfde trainingsdagen met deze groep: op maandag en woensdag. De trainingstijd wordt wel een half uur vervroegd: we trainen voortaan van 17.30 tot 18.30 uur. Dit kan niet anders gezien de andere trainingsgroepen die op deze avonden nog in T-Kwadraat moeten trainen na de CMV-ers. 

Start trainingen

Vanaf aanstaande maandag 19 augustus starten de trainingen weer (Senioren, Jeugd, recreanten en CMV). De komende 2 weken trainen we volgens het trainingsrooster zoals gepubliceerd in de vorige nieuwsbrief. Er zijn nog een aantal teams zonder trainer. Voor deze teams wordt een passende oplossing gezocht: voor de jeugdteams hebben we in ieder geval voor elke groep iemand die de komende 2 weken de training verzorgd. We zijn nog in gesprek/op zoek naar een aantal trainers. Wanneer we vaste trainers vinden voor deze groepen, kan dit nog gevolgen hebben voor het trainingsrooster. We zullen wijzigingen zoveel mogelijk proberen te beperken.

Geen aparte CMV nieuwsbrief meer

De afgelopen jaren was het zo dat de CMV-leden en hun ouders een aparte CMV nieuwsbrief ontvingen. Vanaf dit seizoen is dat niet meer het geval. Door het CMV nieuws te integreren in de reguliere nieuwsbrieven komt deze afdeling van Volley Tilburg bij alle leden meer in beeld.

Theatervoorstelling "Dat Schiet Lekker Op Zo!"


Voorstelling voor alle ouders en trainers/coaches!
 
Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel ouders en trainers/coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op zondagmiddag 25 augustus 2019 bij Volley Tilburg te zien is. Meld je nu aan want dit mag je niet missen! Volley Tilburg ziet deze middag heel graag alle ouders van onze jeugdleden en de trainers.
 
In de voorstelling zien we een vader / coach die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. De reacties zijn zeer enthousiast!
De uitvoering op 25 augustus vindt plaats in de kantine van sporthal T-Kwadraat. De inloop is vanaf 12.45 uur, de voorstelling zelf van 13.00 tot 14.15 uur. De kinderen kunnen meedoen aan een clinic met heren 1, deze start om 12.45 uur!. Zijn er nog broertjes of zusjes dan kunnen die ook mee, wij verzorgen dan de kinderopvang.
 
De toegang is gratis. Je moet je wel aanmelden van te voren, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Je kunt je aanmelden via de knop onder onderstaand plaatje.

Kijk voor meer informatie op www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is de trailer te zien! (ter info: Dit is een andere voorstelling dan die van 25 maart in Theaters Tilburg!)
 
Tot 25 augustus! En uh…. vraag aan andere ouders en trainers/coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige middag van met z’n allen.
 
Inschrijven Voorstelling/Clinic

Jeugdstart zaterdag 14 september 

Op zaterdag 14 september is T-Kwadraat het domein van alle ABC- jeugdteams. Elk team zal die dag een oefenwedstrijd spelen. Een mooie dag voor ouders om kennis te maken met elkaar en voor het team om elkaar nog beter te leren kennen. Deze dag is een goed moment om naast de wedstrijd ook bij elkaar te gaan zitten met spelers en ouders om teamafspraken te maken voor dit seizoen. Hoe gaan we met elkaar om, welke praktische afspraken maken we en wie regelt wat.  Hoe ziet de dag eruit?
 
9.30-11.30 uur Alle meisjes C teams
11.30-13.30 uur Alle meisjes B teams en alle jongensteams
13.30-15.30 uur Alle meisjes A teams

Deze dag zal de kledingcommissie aanwezig zijn en kun je je bestelde kleding ophalen! Heb je nog geen tenue besteld, mail dan naar kleding@volleytilburg.nl

Iedereen veel plezier!

Kleding ophalen 14 september


Heb je tijdens de kleding pasdagen kleding besteld? 
Op zaterdag 14 september zal de kledingcommissie aanwezig zijn van 9:30 tot 12:30 in T-Kwadraat en kun je je bestelde kleding ophalen!

Heb je nog geen tenue besteld, mail dan naar kleding@volleytilburg.nl
 

Activiteiten / belangrijke data!

  • vanaf 19 augustus 2019: Start trainingen
  • 25 augustus 2019: Theatervoorstelling "Dat schiet lekker op zo!"
  • 25 augutsus 2019: Clinic door Heren 1
  • 6 t/m 8 september 2019: Jeugdkamp
  • 14 september 2019: Jeugdstartdag voor de A-B-C Jeugd
  • 14 september 2019: Kleding ophalen
  • 21 september 2019: Start zaterdag competitie

Ledenadministratie


Verhuisd? Of iets aan je gegevens veranderd? Geeft het door aan de ledenadministratie via: 

ledenadministratie@volleytilburg.nl
 
Copyright © 2019 Volley Tilburg.


uitschrijven van deze mailing    mailing opties aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp