Copy
Volley Tilburg - Tellen & Fluiten - Update 4 - 22 november 2019
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email ons
Email ons
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube

Tellen & Fluiten - Update 4

Tellen & Fluiten seizoen 2019-2020

Net als vorig jaar willen we het indelen van het fluiten en tellen van een wedstrijd door de teams zelf laten regelen. Als arbitrage commissie zullen wij de teams toewijzen aan een wedstrijd, zowel voor een fluit taak als voor een tel taak. Het is dan de zorg van het team om te zorgen, dat er bij de juiste wedstrijd en op de juiste tijd een speler aanwezig is. Bij deze vinden jullie het schema voor de eerste thuisdag van 7 en 14 december, zodat deze alvast in het team besproken kan worden. De andere schema's zullen zo snel mogelijk volgen, maar het is een hele puzzel. ABC-jeugd mag in tweetallen tellen, maar dan ben je wel vaker aan de beurt. In het schema zijn de tellende teams in het rood aangegeven en de fluiters in het blauw. De X in het schema betekent dat er een externe scheidsrechter komt.
Achter elk thuis spelend team staat vermeld welke licentie de scheidsrechter moet hebben. 
Teams dienen zelf voor vervanging te zorgen, met de juiste licentie. Bij het uitvallen van je wedstrijd van je eigen team, blijven de tel- of fluit taken wel bestaan!
Bij twijfel altijd even contact opnemen met de arbitragecommissie of ter plekke bij de zaalwacht, want voor wedstrijden, die gefloten worden door iemand met een te lage licentie, krijgen we een boete!

Kijk dus goed in het schema hoe vaak je team is ingedeeld. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de aanwezige licenties in het team. 
Er zijn nog veel leden, die niet de juiste licenties hebben. Spreek je team daarop aan, zodat de fluit taken niet altijd bij dezelfde personen liggen!
Zoals in een vorige nieuwsbrief te lezen was, zijn er consequenties aan verbonden als er niemand voor een taak komt opdagen. Zorg dat dit dus niet voorkomt

Fluiters en tellers dienen zich een half uur voor aanvang van de wedstrijd te melden bij de wedstrijd tafel. Zorg ook voor het goed invullen van het DWF, dat er geen informatie vergeten wordt!

Het schema:
Even een kleine uitleg bij het schema: Mijn uitgangspunt is om per thuisdag maximaal 2 taken per team in te delen. Echter doordat er nu meerdere thuisdagen zijn met minder teams op 1 dag moet ik het doen met de teams die die dag spelen (en de daarbij aanwezige licenties). Het kan dus een enkele keer voorkomen dat een team 3 taken heeft of dat er een wedstrijdronde tussen de eigen wedstrijd en het fluiten of tellen ligt. Ik zorg dat dan de volgende thuisdag andere teams 3 taken heeft. 

De schema's zijn altijd te vinden op de website : http://www.volleytilburg.nl/documenten
Telschema 7-12-2019
Telschema 14-12-2019

Ballenteams Heren 1


Ook dit jaar hebben we ballenteams nodig bij de wedstrijden van Heren 1.

Voor de ballenteams geldt: 
- er moeten 8 ballenkids zijn (6 voor de ballen en 2 moppers).
- zelf voor vervanging zorgen, indien minder dan 8 spelers aanwezig zijn
- op de juiste tijd melden bij de wedstrijd tafel
- sport schoenen dragen

De eerste helft zijn de onderstaande teams ingedeeld:

7 december: MC2  19.15u aanwezig
14 december: JC1   18.15u aanwezig
 

Vragen?


Wil je meer weten of heb je een vraag over het tel- en fluitschema?
 

arbitrage@volleytilburg.nl
 
Copyright © 2019 Volley Tilburg.


uitschrijven van deze mailing    mailing opties aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp