Copy
Nieuwsbrief 62 - Volley Tilburg - 20 april 2019
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email ons
Email ons
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube

Nieuwsbrief 62 - Volley Tilburg

Inhoud

Bekendmaking concept teamindeling


 
As dinsdag: bekendmaking concept Teamindeling seizoen 2019-2020
 
Voor alle leden van de zaterdagteams
 
De afgelopen maanden hebben we vanuit de technische commissie overleg gevoerd met trainers om te komen tot een nieuwe teamindeling voor komend seizoen. Het maken van nieuwe teams vergt veel overleg en veel communicatie. Er is veel werk verzet door een klein groepje mensen. We kunnen zeggen dat we er alles aan hebben gedaan om het zorgvuldig aan te pakken. Aanstaande dinsdag ontvang je via de nieuwsbrief de concept teamindeling voor seizoen 2019-2020. Het is een eerste indeling. Er kunnen altijd nog verschuivingen ontstaan doordat leden zich alsnog afmelden of omdat er nieuwe leden bijkomen.
We streven ernaar de definitieve teamindeling half juni te communiceren. Dan communiceren we ook over de recreantenteams, zitvolleybal, masters en cmv.
 
Inloop voor vragen op woensdag 24 april
Heb je vragen over de voorlopige teamindeling dan kun je aanstaande woensdagavond terecht van 19.30 uur tot 20.30 uur. De locatie zijn we nog aan het regelen, die staat dinsdag in de nieuwsbrief. Op die locatie zijn mensen van de TC en trainers aanwezig om uitleg te geven over de keuzes die gemaakt zijn. Mocht je die avond niet kunnen dan kun je je vraag stellen via: tc@volleytilburg.nl.

Trainingen vanaf 6 mei
Vanaf maandag 6 mei gaan we trainen in de nieuwe teamsamenstellingen. We zijn nog in gesprek met trainers om te zorgen dat volgend seizoen weer alle teams kunnen rekenen op een fijne trainer. We zorgen dat er een trainer is die de trainingen tot eind van dit seizoen verzorgt. Er wordt nog 1 keer in de week getraind tot en met 29 mei (met uitzondering van dames en heren 1). Het trainingsrooster voor de maand mei proberen we zo snel mogelijk te communiceren, ook weer via de nieuwsbrief.
 
 

Activiteiten 

  • Woensdag 24 april 2019 - Inloop vragen teamindeling zaterdagcompetitie
  • Zaterdag 11 mei 2019 - Bekerfinale Jeugd - Dordrecht
  • Zaterdag 11 mei 2019 - Vrijwilligersbedankavond en huldiging kampioenen
  • Vrijdag 17 mei 2019 - Algemene ledenvergadering
  • Vrijdag 6 t/m 8 september - Jeugdkamp

Ledenadministratie

Let op: leden die zich uit willen schrijven, kunnen dit doen tot 30 juni via het uitschrijfformulier op de site. Het evaluatieformulier van de TC is niet voldoende. 
ledenadministratie@volleytilburg.nl
 
Copyright © 2019 Volley Tilburg.


uitschrijven van deze mailing    mailing opties aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp