Copy
dinsdag 24 september 2019 - Sponsors gezocht
View this email in your browser


Sponsors gezocht, verdien er zelf ook aan!


Beste mede verenigingsleden, 

Naast een grote groep enthousiaste leden, heeft een vereniging financiële middelen nodig om deze leden te kunnen bieden wat zij nodig hebben. Daarom zijn wij vanuit de sponsorcommissie opzoek naar bedrijven die hun naam aan onze vereniging willen verbinden. Als Volley Tilburg komen wij namelijk niet alleen iets halen maar hebben wij ook veel te bieden aan bedrijven binnen en buiten Tilburg: 

Reclame functie 

Door ons grote aantal leden en het niveau dat onze Heren 1, Dames 1 en Zitvolleyballers spelen, hebben wij als vereniging een zeer groot bereik voor reclame-uitingen. Dit kan interessant zijn voor bedrijven die meer naamsbekendheid willen krijgen binnen en buiten Tilburg.  

Maatschappelijke betrokkenheid 

Volley Tilburg stimuleert het beweegklimaat in Tilburg door sport en spel aan te bieden voor iedereen. Onze vereniging kan trots zijn op het feit dat zij open staat voor iedereen, ongeacht geslacht, achtergrond, beperking en leeftijd. Wij kunnen bedrijven helpen om hun organisatie in beweging te krijgen of samenwerken om hun klanten te stimuleren. 

Wij willen graag een beroep op jullie netwerk van familie, vrienden en kennissen doen, om bedrijven te vinden die willen samenwerken met Volley Tilburg. Voor iedere relatie die leidt tot een getekend samenwerkingsovereenkomst, krijg je een voucher ter waarde van 10% van het sponsorbedrag (tot een maximum van €50,-) die je kunt besteden bij Volleybalshop.nl. 

Mocht je bedrijven kennen waarvan je denkt dat een relatie met Volley Tilburg voor hun interessant kan zijn, laat het mij dan weten via commercielezaken@volleytilburg.nl. Ik neem graag contact met ze op om toe te lichten wat wij als vereniging kunnen betekenen. 

 

Met vriendelijke groet, 

Sander van Loon 
 

Copyright © 2019 Volley Tilburg, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp