Copy
Nieuwsbrief 73 - Volley Tilburg - 9 december 2019
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email ons
Email ons
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube

Nieuwsbrief 73 - Volley Tilburg

Inhoud

Van de voorzitter


Allereerst wens ik iedereen een aantal heel gezellige eindejaarsweken toe.
Na Sinterklaas afgelopen week kunnen alle neuzen weer richting Kerstmis en 2020.

Gisteren de eerste kampioen mogen huldigen met een taart: meisjes C4! En een taart mogen uitreiken aan de zit-volleyballers die de meeste worstenbroodjes hadden verkocht: 36 zakken!
De worstenbroodactie was een groot succes, dank aan alle vrijwilligers die in de voorbereiding en op de dag zelf actief zijn geweest om alles in goede banen te leiden.
De kledinginzameling is tijdelijk uitgesteld door opslagproblemen, een veiling van leuke artikelen wordt voorbereid, we hebben weer genoeg volleybalgerelateerde zaken.

In de bestuursvergadering van aanstaande dinsdag gaan we het meerjarenbeleidsplan bespreken en houden we het huidige sponsorbedrag tegen het licht.
Een klein onderdeel daarvan is de afdracht van sponsoren in welke vorm dan ook naar de vereniging toe. Als een ouder of werkgever besluit om een team te voorzien van inspeelshirtjes is dat enkel toe te juichen. Dat kan met maar ook zonder logo van Volley Tilburg, echter vragen wij vanaf 01-01-2020 10% te doneren van het aankoopbedrag aan de vereniging, als de aanschaf onder de €1500,= ligt en 15% indien er boven de €1500,= gesponsord wordt. Bestaande afspraken worden uiteraard gerespecteerd.

De vraag van Corné en Marleen van horeca T-Kwadraat is om meegebrachte etenswaren en bij de supermarkt gekochte etenswaren en drank NIET te nuttigen in de horecagelegenheid zonder toestemming.

Op 27 december is weer het jaarlijkse toernooi om de hart van Brabantcup, waarvoor een spiksplinternieuwe beker is aangeschaft!! Dus schrijf in, schrijf in.

Op 29 december staat het eerste No-jump volleybaltoernooi op de agenda, nader nieuws daarover volgt asap.
De ALV was druk bezocht, althans het zaaltje zat propvol, en verslag staat verderop in deze nieuwsbrief. Chawa van der Jagt is staande de vergadering door de ALV benoemd tot Lid van verdienste van Volley Tilburg, en Marlies Barthel kreeg zelfs de benoeming tot Erelid van de Vereniging Volley Tilburg. Chawa en Marlies heel erg bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren en we blijven elkaar zien in de sporthal.

Kortom, met frisse moed op naar 2020, hopende op vele sportieve successen en dat vele handen licht werk maken is een feit, dus laten we hopen dat veel vrijwilligers ja zeggen als ze voor een bepaalde functie gevraagd worden.

Joep van Iersel
Voorzitter

Van de Technische Commissie


TC zoekt enthousiaste leden die iets voor de club willen betekenen

Chawa vd Jagt heeft na jaren afscheid genomen van de TC en is voor haar tomeloze inzet door het bestuur benoemd tot Lid van Verdienste van Volley Tilburg. Via deze weg willen wij als TC Chawa nogmaals bedanken voor het vele werk dat zij voor de vereniging en TC heeft verricht. Op dit moment is de TC bezig met de bemensing van de taken die er liggen. De taken hebben we zo uitgesplitst dat het overzichtelijk blijft en dat er voor de betreffende persoon niet te veel tijd in gaat zitten. Als je interesse hebt kun je een informatief gesprekje aanvragen met de nieuwe coördinator van de TC Eric Mathieu: tc@volleytilburg.nl  

Goed nieuws: nieuwe trainers

In de afgelopen maanden zijn er enkele nieuwe trainers op de teams komen te staan. Marcel Leijten is gestopt als trainer van dames 1; zij worden nu getraind door 114-voudig international Dirk Sparidans die dat samen met Dennis Gelissen doet. Marcel Leijten is JA1 gaan trainen samen met Marcel de Beer. Heren 2 heeft voor de woensdag trainer Erik van Eijs voor de groep staan terwijl Rob Moonen de maandag training voor zijn rekening neemt. Verder heeft heren 4 in Ronald Kouwelaar een nieuwe trainer gevonden en mag heren 5 zich na enkele jaren verheugen op een trainer in de persoon van Paul Vermeulen. Bij deze wensen we de trainers en hun teams veel succes en vooral plezier voor de rest van het seizoen

Cool Moves Volleybal tot 12 jaar

Nieuws van het CMV front:
 • Op zondag 15 december organiseert Volley Tilburg de CMV thuisdag in Sportcentrum Reeshof. De eerste wedstrijden starten later dan normaal, om 12.30 uur. Vanaf 12.00 uur kunnen we pas opbouwen, helpende handen zijn van harte welkom!!!! Heren 1 en Dames 1 vormen o.a. onze scheidsrechters van de dag. 

  Het wedstrijdschema kun je vinden op de website van Volley Tilburg via deze link: http://www.volleytilburg.nl/teams/cmv
   
 • Wedstrijdbroekjes passen: op de thuisdag zijn ook pasbroekjes beschikbaar zodat je de juiste maat kunt bestellen.
 • Trainen in de week voor de kerstvakantie: in verband met de vele kerstvieringen op de basisscholen is het rooster in deze week aangepast. Let op! in Berkel Enschot wordt niet getraind, in de Reeshof trainen we alleen  dinsdag 17 december en in TKwadraat trainen we op maandag 16 en woensdag 18 december.
 • Afgelopen seizoen hadden we veel uitstroom van de CMV naar de C-jeugd. Dat betekent dat we nu nog veel ruimte voor nieuwe CMV-ers hebben. Kinderen, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes etc etc die kennis willen maken met volleybal? Meld ze vooral aan voor een CMV proeftraining via de site van Volley Tilburg.
 • Deelname aan D-competitie op zaterdag met een CMV team: een nieuwe en door ons erg gewenste ontwikkeling aan het CMV front! Tijdens de 2e helft van het seizoen gaan we met een team deelnemen aan een onderlinge D-competitie. Dat betekent dat we om de week op zaterdag met dit team een drie-of vierkampje spelen bij een van de deelnemende verenigingen. Dat zijn Odi, Pegasus, Nuvoc en PSV. Een mooie kans voor de CMV-ers om al kennis te maken met het volleyballen op zaterdag en meer vlieguren te maken tegen weer eens andere tegenstanders. Het blijft gewoon 4 tegen 4. We doen ook een keer een thuisdag van Volley Tilburg aan.

De nieuwe feestcommissie 

Afgelopen feest hebben jullie al meegekregen het dat er een spiksplinter nieuwe feestcommissie voor jullie paraat staat. Een klein voorstel/informatie tekstje kon dus niet achterblijven! 

Deze nieuwe commissie bestaat uit maar liefst 10 enthousiastelingen met onze Chanel van Gennip als kartrekker. Mening Volley Tilburg feestganger kent deze dame al. Zo niet dan heb je nog een goede reden om naar de feestjes te komen!

Loes van Tilborg is haar rechterhand, steun en toeverlaat en brengt al wat feestcommissie ervaring mee zich mee. Voor de rest hebben we ons vrijwilligers beest Lisa Ruijzenaars die het team in decor en attributen komt versterken, Caitlin Zeebregts... ja, die had toch niks beters te doen, Anouk Mutsaers vertegenwoordigt de minderjarige feestgangers, Lara Coolen kon niet zo goed afscheid nemen van dames 7, onze photoshop artiest Daphne van der Voort die onder andere ons tot superhelden heeft omgetoverd en last but not least, the newbies, Jarno Franken, Wesley van Schijndel en Ivo Maijen die onder de druk van hun coach Lisa zich toch maar hebben aangesloten. 

Wij hebben er in ieder geval heel veel in zin! Er staan al super toffe thema's op de planning en we hebben hele ambitieuze ideeën voor aankomende feesten. 

Hier nog een keer de data voor de feesten dit seizoen:

18 januari
21 maart
18 april 

Mochten jullie denken "hé, maar ik heb een geweldig idee voor het feest!" of "Jullie kunnen mijn hulp goed gebruiken!" geef het door! Vanaf dit jaar hebben we namelijk ook een persoonlijk e-mailadres: Feestcommissie@volleytilburg.nl 

Op de Feestcommissie Instagram en Facebook zijn we natuurlijk ook gewoon bereikbaar. 

Mocht je op de hoogte willen blijven van de thema's, coole gifjes en onze knappe koppen..? Super makkelijk! Zoek ons op op Instagram of Facebook en klik op dat knopje "volgen".

Applausje voor jezelf, want degene die dit heeft geschreven is super blij dat je de moeite hebt genomen dit hele bericht te lezen! Lekker bezig.

Tot 18 januari!

Groetjes, 
De Feestcommissie

Doe je online aankopen via Sponsorkliks! 

De feestdagen staan weer voor de deur en als je je online aankopen via Sponsorkliks doet profiteert Volley Tilburg mee, want wij krijgen een kleine vergoeding voor elke aankoop die je doet, terwijl jij gewoon dezelfde prijs betaald.

Het enige wat je moet doen is:
1 - ga naar http://www.volleytilburg.nl/sponsorkliks of klik op de afbeelding
2 - kies de webshop waar je wilt bestellen (meer dan 300 webshops)
3 - plaats je bestelling en reken af.

Dat is alles. Je doet Volley Tilburg er een groot plezier mee!
 
Hint:
Zet in je bladwijzerbalk www.volleytilburg.nl/sponsorkliks als favoriet, dan heb je de link altijd bij de hand!

Gratis inloopspreekuur fysiotherapie bij SMC Tilburg  

Wekelijks – gedurende de competitieperiode – is er een gratis inloopspreekuur fysiotherapie bij SMC Tilburg. Freek Snels, fysiotherapeut bij Sport Medisch Centrum Tilburg, beantwoordt dan al je vragen. Het inloopspreekuur vindt plaats op donderdagen tussen 19:30 en 20:00 in behandelkamer 3 van SMC Tilburg en is toegankelijke voor alle leden van Volley Tilburg.

Waar gesport wordt, is kans op blessures. Blessures en klachten zijn vervelend, omdat ze het sporten belemmeren. Het is dan ook prettig wanneer je direct tips en adviezen kunt krijgen, zodat je zo snel mogelijk van je klacht of blessure af bent en weer lekker kan gaan volleyballen.

Heb je klachten of blessures dan kun je tijdens het inloopspreekuur gratis binnenlopen voor screening van je klacht. Freek Snels is sportfysiotherapeut en heeft veel ervaring met het behandelen van sportblessures. Hij bekijkt je klacht en samen bespreken jullie hoe deze zo snel mogelijk verholpen kan worden. Indien nodig kan direct een afspraak gemaakt worden voor een behandeling op het SMC Tilburg. De kosten voor deze behandeling vallen bij de jeugd, jonger dan 18 jaar, onder de basisverzekering. Bij sporters ouder dan 18 jaar worden de kosten gedeclareerd uit je aanvullende verzekering. Kijk dit van te voren goed na. De prognose en voortgang van de blessure kan, met goedkeuring van de sporter, gecommuniceerd worden met de desbetreffende trainer, zodat er geen misverstanden ontstaan.

SMC Tilburg is een centrum waar iedereen terecht kan voor zowel fysiotherapie als sportgeneeskunde. Het SMC Tilburg is gespecialiseerd in de behandeling van sporters van alle leeftijden en niveaus, maar ook de niet-sporters kunnen hier terecht om snel van hun klacht te herstellen.
•    Start: donderdag 28 november 2019
•    Wanneer: donderdagen tussen 19:30 en 20:00 (vakanties uitgesloten, annuleringen worden gepubliceerd op de site)
•    Waar: behandelkamer 3 (schuin tegenover de receptie)
•    Voor wie: alle Volley Tilburg leden
•    Kosten: gratis screening 

Link: www.smc-tilburg.nl   

Verslag ALV en nieuwe organogram  

Beste leden van Volley Tilburg,

Op 3 november was de Algemene Ledenvergadering. Wij danken de leden voor hun aanwezigheid en hun inbreng. In het bijgevoegde verslag kunnen jullie teruglezen wat er is besproken.

Verslag ALV 3 november 2019

Tijdens de ALV hebben we afscheid genomen van twee bestuursleden, Erik van der Weegen en Marlies Barthel. Het nieuwe bestuur bestaat nu uit Joep van Iersel (voorzitter), Rob Moonen (penningmeester), Bianca de Cort (secretaris) en Carin de Jong (Algemene Zaken). Voor de posten Volleybalzaken en Commerciële Zaken zoeken we nog bestuursleden. We hopen deze snel in te vullen. Hierbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Meer informatie over deze vacatures is te verkrijgen bij het bestuur.

Organogram VolleyTilburg 2019-2020

Verder zijn in de ALV veel vragen gesteld en opmerkingen gemaakt. Hiermee zijn we aan de slag gegaan. In de komende nieuwsbrieven van Volley Tilburg zullen we jullie hierover nader informeren.
Tot slot meld ik jullie dat de contributie helaas nog niet is geïnd. We begrijpen dat dat heel vervelend is. Dit zal op korte termijn gebeuren.

Namens het bestuur wens ik jullie fijne feestdagen en een mooi 2020!
Groetjes Bianca de Cort 

Activiteiten / belangrijke data! 

 • 27 december 2019: Brabant Cup
 • 29 december 2019: No Jump Volleybaltoernooi + demo wedstrijd
 • 18 januari 2020 / 21 maart 2020 / 18 april 2020: feestdata (van de feestcommissie)

Ledenadministratie


Verhuisd? Of iets aan je gegevens veranderd? Geeft het door aan de ledenadministratie via: 

ledenadministratie@volleytilburg.nl
 
Copyright © 2019 Volley Tilburg.


uitschrijven van deze mailing    mailing opties aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp