Copy
Nieuwsbrief 60 - Volley Tilburg - maart 2019
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email ons
Email ons
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube

Nieuwsbrief 60 - Volley Tilburg

Inhoud

Dames 1 


Afgelopen zaterdag heeft dames 1 wederom punten laten liggen. De hoofdtrainer van dames 1, Johan van Vliet, heeft daarop laten weten dat hij de afgelopen jaren, samen met zijn staf, alles uit het team heeft geprobeerd te halen wat in zijn vermogen lag. Johan en zijn assistent-trainer, Joep van der Heijden hebben aangegeven dat dit hen veel energie heeft gekost en dat zij het gevoel hebben een betere prestatie in de weg te staan. Daarom hebben zij besloten dat het beter is nu uit elkaar te gaan dan het seizoen samen af te maken. Zij geven aan dat dit besluit niets te maken heeft met de vereniging, de perikelen rondom de stichting of met het bestuur. 

Wij betreuren dit besluit zeer. Wel willen wij hen beiden bedanken voor de vele jaren inzet bij zowel Volley Tilburg als ook voorheen bij Sarto. Zodra zij op adem zijn gekomen gaan we samen op zoek naar een plek waar zij beiden binnen Volley Tilburg verder kunnen helpen bouwen. 

Intussen hebben wij een oplossing gevonden voor het team in de persoon van Ronald Lacroes. Hij zal de komende weken de trainingen en de coaching voor zijn rekening nemen. Hij zal daarbij waar mogelijk ondersteunt worden door Arie van Wolferen.

Bekerfinales voor jeugd Volley Tilburg
 

Volley Tilburg plaats zich met drie teams voor bekerfinales!

 
In de regiobeker wordt er gespeeld op zaterdag en op zondag. Beide speeldagen leveren uiteindelijk één finalist op, die het tegen elkaar opnemen in de bekerfinale op zaterdag 11 mei. Volley Tilburg deel neemt deel aan de regiobeker op zondag. Afgelopen zondag werden de halve finale van de regiobeker gespeeld in Panningen en daar gingen Jongens C, Jongens B en Meisjes A de strijd aan voor de felbegeerde finaleplaatsen. 

Jongens C mocht het opnemen tegen Civitas. In de vorige ronde was hier al met 2-0 van gewonnen, maar door het beperkte aantal inschrijvingen had dit team zich als nr. 2 toch geplaatst voor deze ronde. Doordat de CMV’ers zich aan het voorbereiden zijn op de NOJK finale was het team niet compleet en mocht Anna Winters haar opwachting maken. Het kwaliteitsverschil bleek ook deze wedstrijd groot en met 3-0 plaatsten de jongens zich voor de finale. 

Voor Jongens B was het scenario nagenoeg gelijk. Zij speelden hun halve finale tegen PSV en hadden hier vorige keer ook al van gewonnen. Met een grote selectie verschenen onze jongens (en meiden) aan de start. In het team zaten ditmaal Maud en Lotte, maar ook Daan en Mathieu. In de vorige ronde speelden de laatste twee mee met de Jongens A. Het begin van de wedstrijd was wat rommelig, maar uiteindelijk was een ruime 3-0 overwinning een feit. 

Als laatste kwamen de Meisjes A in actie tegen HLB Van Daal/DS. Een team dat zij gelukkig dit jaar niet eerder hadden getroffen in de bekercompetitie. Na een 2-0 voorsprong, kwam HLB in een spannende derde set terug tot 2-1. In de vierde set werd orde op zaken gesteld door de meiden en met een 3-1 overwinning pakten ook zij de finaleplek en daarmee was het een succesvolle zondag voor Volley Tilburg. 
Op 11 mei nemen beide jongensteams het op tegen Sliedrecht Sport. De meisjes verdedigen hun bekertitel tegen Voltena. Het team waar ze vorig jaar de titel tegen pakten. 
 

Gratis theatervoorstelling ‘Papdoenormaal’  


‘Pap, doe normaal!‘ is de humoristische voorstelling voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt: ouders, leraren, sportcoaches, noem maar op. 

Via deze link kun je kaartjes bestellen: http://www.papdoenormaal.nl/

Contributie tweede helft   


De tweede ronde contributie zal de komende twee weken (voor 1 april) worden afgeschreven.

Activiteiten 

  • Zaterdag 6 april 2019 - Thuisdag met Feest
  • Zaterdag 11 mei 2019 - Bekerfinale Jeugd - Dordecht
  • Vrijdag 17 mei 2019 - Algemene ledenvergadering
  • Vrijdag 6 t/m 8 september - Jeugdkamp

Ledenadministratie


Verhuisd? Of iets aan je gegevens veranderd? Geeft het door aan de ledenadministratie via:

ledenadministratie@volleytilburg.nl
 
Copyright © 2019 Volley Tilburg.


uitschrijven van deze mailing    mailing opties aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp