Copy
Dit is de nieuwsbrief van de gemeente Ten Boer over Woldwijk
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? 
Bekijk hem in je browser

Contracten, afspraken, overeenkomsten

Woldwijk is even in een stille fase beland. Tenminste, zo lijkt het naar buiten toe al een aantal maanden. Er wordt hard gewerkt aan de contracten tussen de cooperatie in oprichting en de gemeente en tussen de cooperatie en de toekomstige leden.
Ook wordt er gesproken met mogelijke bestuursleden, met de provincie over belemmerende regelgeving en zijn er een paar verkennende gesprekken met COA geweest naar aanleiding van het voornemen van de gemeente Ten Boer om een AZC te vestigen in Woldwijk.
Er vallen initiatieven af, er komen initiatieven bij en de meeste initiatieven zijn nog druk bezig met het afronden van hun plannen.
Tot slot: morgen, 9 mei, komen de initiatiefnemers weer bij elkaar en op 11 mei is de eerste bijeenkomst van de reflectiegroep na de raadsvergadering van november jl. 
Er gebeurt nu zoveel, dat een volgende nieuwsbrief vast minder lang op zich laat wachten dan deze.

Inspiratiemiddag Regio Groningen-Assen

Woensdag 30  maart vond er in I.Turn.IT in de Oosterstraat in Groningen een inspiratiemiddag van de Regio Groningen-Assen plaats.
Uitgenodigd waren alle projecten die subsidie hebben gekregen in het kader van het programma Regionale en Innovatieve projecten. Lees meer op de website...
 
"Woldwijk" te gast bij ALV Dorpsbelangen Ten Boer

Dinsdag 19 april vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging voor Dorpsbelangen  in Ten Boer plaats. "Woldwijk" was uitgenodigd om een presentatie te geven van de plannen voor Woldwijk. Lees meer op de website...
Copyright © 2016 Gemeente Ten Boer, All rights reserved.