Copy
Dit is een nieuwsbrief van de coöperatie Woldwijk.en de gemeente Ten Boer.
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? 
Bekijk hem in je browser
Gemeente draagt grond en boerderij over aan coöperatie

Afgelopen donderdag 15 december was een belangrijke dag in het bestaan van de nieuwe coöperatie Woldwijk. Door het zetten van de handtekeningen van wethouder Annie Postma en de coöperatiebestuurders Wout Brinkhuis en Ruud van der Kraats werd de grond en de boerderij van Woldwijk overgedragen aan de coöperatie.
Lees meer op de website van Woldwijk.
 
College van B&W stelt HOK en SOK vast

In oktober zijn de huur-en samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Ten Boer en het bestuur van de coöperatie Woldwijk vastgesteld door het college van B&W en besproken door de gemeenteraad. Afgezien van een paar kleinigheden waren er geen opmerkingen. Wel werden er door de raadsleden veel algemene vragen gesteld over Woldwijk.
Lees meer op de website van Woldwijk
 
De Regio Groningen-Assen heeft voor alle projecten die subsidie ontvingen in het kader van de "Regionale en Innovatieve projecten" een filmpje laten maken door studenten van Minerva. Natuurlijk kreeg Woldwijk er ook eentje..
 

Gemeenteraad stelt 70.000 euro beschikbaar voor opknappen boerderij

In de begrotingsvergadering van 3 november heeft de gemeenteraad van Ten Boer 70.000 euro beschikbaar gesteld voor het opknappen van de boerderij Woldwijk.
Dit is een eerste stap in het gebruiksklaar maken van de boerderij. Het belangrijkste achterstallig onderhoud kan worden weggewerkt en er kan een begin gemaakt worden met het inrichten van de boerderij voor activiteiten.
De coöperatie en de gemeente hebben afgesproken dat ze beide een inspanningsverplichting hebben om de boerderij in goede staat te krijgen. Voor de gemeente betekent dat dat de boerderij met minimale inspanningen behouden blijft, de coöperatie kan daardoor de boerderij inzetten voor allerlei activiteiten.
 
Copyright © 2016 Coöperatie Woldwijk, All rights reserved.