Copy
Magiska nyheter från Caroline Ravn!
Öppna mailet i webbläsaren

The Session i London


Under ledigheten har jag besökt trollerikongressen The Session i London. Som underhållare har man ju inga kollegor som så och det är alltid otroligt energigivande att få umgås med andra magiker och få prata om allt vad det innebär, dela och spåna på idéer och inspireras. 

Där fanns möjlighet att gå på seminarier, lectures, workshops och massa fantastiska shower. 

Under kongressen blev jag intervjuad och var med i en Live Q&A av Marc Lavelle, kolla på den om ni är nyfikna på lite trollerirelaterade funfacts från mig. 
 
SE VIDEON HÄR

Intervju av "Discourse in Magic"

Förra veckan lanserades en matig intervju med mig i podden Discourse in Magic. Sidan riktar sig främst till magiker men i mitt avsnitt diskuterar vi hur man bäst bygger en relation med fans, eller kunder, genom digital marknadsföring och sociala medier. Vi utbyter tips och idéer och jag pratar om mina strategier, med fokus på Instagram. Jag tror att avsnittet kan vara intressant för alla som är egenföretagare och aktiva i sociala medier. 
 
LYSSNA HÄR

En snäll gärning i taget


Nu finns det en kort intervju med mig att läsa på Unigize. Det är en sida som samlar på små och stora positiva handlingar för att skapa en motvikt till alla negativa nyheter vi hör varje dag. 

Det var väldigt roligt att få bidra till ett så fint initiativ! I intervjun berättar jag om hur jag trollade för flyktingar för att göra deras dag lite roligare. Men en snäll gärning i taget blir världen en bättre plats. 
 
LÄS ARTIKELN HÄR

Gästpostar v.4

24-29 januari är det jag som kommer ligga bakom Svenska Kyrkans Unga instagram konto. Häng med för roliga behind the scenes klipp och massor med magi!

Kontot hittar du här!

Intervju - the Gift of Magic

Om ni vill höra mer av min ljuva stämma så finns det också ett nytt avsnitt ute av The Magician's Lecture + Forum där jag berättar mer om mig själv, min karriär och vikten av att ge tillbaka till samhället. 

LYSSNA HÄR
Facebook
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2016, All rights reserved.
Uppdatera prenumerationsinställningar     Avsluta prenumeration
Caroline Ravn har tagit hem flera priser, såsom Årets Inspiratör, två silver i SM i magi samt är regerande Nordisk mästare i Salongsmagi. Hon bokas flitigt till företagsevent, både i Sverige och utomlands. 
Email Marketing Powered by Mailchimp