Copy
Magiska nyheter från Caroline Ravn!
Öppna mailet i webbläsaren
Följ med på vårt lilla äventyr. 

Ett litet äventyr


I samarbete med Sveriges nyaste inrikesflygbolag - BRA så har jag tillsammans med min brorson fått åka på en dagstripp till Stockholm. Det var en härlig dag med äventyr och mycket skratt. Det var hans första flygtur och riktigt spännande.

Följ med du också, hela dagen förevigades i en mysig film!

Intervju: Magi för livet


I samma veva blev jag också intervjuad. Artikeln finns att ladda ner för den som vill veta lite mer om hur jag bestämde mig för att syssla med det jag gör, vilka mina förebilder är, mina planer för framtiden, och mer. 
LÄS ARTIKELN HÄR

Tävla och vinn två av mina kortlekar


Ni har väl inte missat att jag har en rolig tävling ute på facebook just nu? Delta för att vinna en röd och en grön version av kortleken jag själv designat. 

Kickstarter-kampanjen överträffade alla förväntningar och kortleken har redan sålt slut på flera ställen, så passa på!
TÄVLA HÄR
Skapa ett perfekt event!

Vintertiden är fylld med olika evenemang och därför vill jag passa på att skicka med en praktiskt checklista på hur du styr upp ett lyckat företagsevent som lever upp till dina förväntningar. 
JAG VILL HA TIPS
Facebook
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2016, All rights reserved.
Uppdatera prenumerationsinställningar     Avsluta prenumeration
Caroline Ravn har tagit hem flera priser, såsom Årets Inspiratör, två silver i SM i magi samt är regerande Nordisk mästare i Salongsmagi. Hon bokas flitigt till företagsevent, både i Sverige och utomlands. 
Email Marketing Powered by Mailchimp