Copy
En hilsen fra Høgskolen i Innlandet
Se e-posten i din nettleser

Velkommen som student ved
Høgskolen i Innlandet


Du har fått tilbud om studieplass på Bachelor i sykepleie deltid (BASYD) ved Høgskolen Innlandet- Tynset.
Husk at du må takke ja til studieplassen din, i henhold til fristen som Samordna opptak har gitt.
Du kan lese mer om ditt studie her.

Studiestart i august
Oppstart er mandag 17. august kl. 10.00 Tynset studie- og høyskolesenter, Fedraheimveien 1, Tynset.
Møt opp ved hovedinngang Tynset studie – og høyskolesenter, som ligger i lokalene til Nord Østerdal Videregående Skole.

Her finner du program for den første samlingen. Første samlingsuke, følger vi sammen program som Elverum, men med små variasjoner. Informasjon om aktuelle klasserom, får dere ved oppstart.
Prosjektleder deltid Tynset er Margrete Sundberg Rusten.

Det er viktig at du setter deg inn høgskolens smittevernveileder og ser filmen «Lynkurs i smittevern».
Vi ber studenter med luftveissymptomer holde seg hjemme, dette i henhold til gjeldende smittevernregler. Skulle dette gjelde deg, er det viktig at du gir beskjed om fraværet

Hvis det er noe som gjør at du ikke kan møte første studiedag, må du sende beskjed til studieveileder nina.nordengen@inn.no

Hilsen fra studieprogramansvarlig


Vi gleder oss til å møte deg som student ved studieprogrammet Bachelor i sykepleie deltid på Elverum! Vi er et nett- og samlingsbasert studie hvor vi gjennomfører undervisningen på nett og fysisk på campus. 

Uke 34 oppstartsuke
Uke 38 (man-tors)
Uke 42(man-tors)
Uke 46 (man- tors) 
Uke 49 (man-ons)

I samlingene vil det bli forelesninger digitalt og fysisk, veiledninger og praktiske øvelser.
Mellom samlinger vil det bli undervisning digitalt (opptak), skriftlige oppgaver. Her kreves det ca. 3,5 dager med studieaktivitet hver uke.

Uniformer
Ved gjennomføring av praktiske øvelser på campus bruker vi sykepleieruniformer. Dette skal studentene selv ha med. Man kan bestille uniformer gjennom innmelding til NSF student. De informerer om dette på oppstartsdagen. Vi skal gjennomføre praktiske øvelser allerede første samling og det vil derfor ikke være mulig å bestille uniform før dette. Derfor ber vi dere som har tilgang til slike uniformer om å ta med selv. For de som ikke har mulighet for dette har vi noen låneuniformer på campus.

Ønsker deg en fin sommer!

Med hilsen
Sissel Sauvedo, studieprogramansvarlig

Semesterregistrering og erklæringer


Alle som har takket ja til studieplass ved Høgskolen i Innlandet vil få tilsendt en e-post i forkant av studiestart. I denne e-posten vil du finne informasjon om betaling av semesteravgift, om hvordan du semesterregistrerer deg og aktiverer deg som ny student samt påloggingsinformasjon til Studentweb. Følg instruksjonene du mottar i e-posten for å bli korrekt registrert, og for å få tilgang til de støttesystemer du vil ha behov for som student.  

Frist for å betale semesteravgift og semesterregistrere seg er 1. september, men vi anbefaler at du gjør dette så fort som mulig, slik at du har tilgang til alle nødvendige systemer og nettverk til studiestart, herunder til læringsplattformen Canvas. 

Når du semesterregistrer deg i Studentweb, skal du også ta stilling til helseerklæringer og taushetsplikterklæringDu kan også lese om prosessen for betaling og semesterregistrering her.

Du søker lån og stipend hos Lånekassen. For å få utbetalt stipend og lån fra Lånekassen, må du først ha betalt semesteravgiften din.

Politiattest


Du skal starte på et studie med praksis, og må derfor levere politiattest. Her kan du lese mer om dette blant annet finner du informasjon om hvordan du skal levere attesten.

Du søker via politiets nettside: https://www.politiet.no/tjenester/politiattest/. Det er viktig å velge riktig formål for politiattesten, du skal velge kategori Studenter og formål Opptak-Kommunale helse og omsorgstjenester. Du må laste opp dokumentasjon du mottok med tilbud om studieplass fra Samordna opptak for at søknaden skal bli behandlet.

Dersom du har merknad på politiattesten må du melde fra snarest mulig til høgskolens saksbehandler Anita Lervåg samt levere attesten.

Pensumlister 


Du kan søke i pensumlistene her.
Legg inn emnekodene i søkefeltet så kommer pensum for det enkelte emnet opp.

Timeplaner


Timeplaner er lagt ut for alle studier (fra 1. juli). Du kan søke opp timeplan for ditt studie her.
På grunn av spesielle forhold kan det komme endringer underveis.

Kontakt


Har du spørsmål, så er det bare å ta kontakt. Du kan kontakte studieprogramansvarlig Sissel Marie Aronsen Saucdo eller studieveileder Nina Nordenegen. I juli er det ferieavvikling og det kan derfor ta tid å få svar på henvendelser. Haster din henvendelse ta kontakt med høgskolens sentralbord tlf. 62 43 00 00 eller sende e-post til hsv-studieadm-e@inn.no.


Alle spørsmål om søknad, opptak og opplasting av dokumentasjon skal rettes til høgskolens opptakskontor: opptak@inn.no tlf 62 43 00 04 (10.00 - 14.00).

 Viktige frister 

 
  15. april - Søknadsfrist. Siste frist for å søke studium eller legge til flere studieønske i søknaden din.
 
  1. juli - Omprioriteringsfrist. Skal du bytte rekkefølge på studieønskene dine? Siste frist!

  20. juli - Du får svar på søknaden, og du må svare i søknaden din.

  24. juli - Svarfrist. Du må svare på hovedopptaket senest 24.juli. Hvis du ikke svarer på tilbud eller venteliste,    mister du tilbud og ventelisteplass.
Vi ønsker deg en riktig god sommer, og gleder oss til å se deg som student hos oss høsten 2020!
Facebook - Høgskolen i Innlandet
Instagram - Høgskolen i Innlandet
Snapchat
YouTube - Høgskolen i Innlandet
Twitter

Copyright ©  2020 Høgskolen i Innlandet. Alle rettigheter.

Fjern meg som abonnent   Tips en venn