Copy
Online versie
NEWSFLASH / 3 JUNI 2015

Voorlopige Planning Subsidieoproepen 2015/2016


Het Uitvoerende Agentschap (EACEA) publiceerde onlangs de voorlopige planning van de subsidieoproepen binnen het subprogramma Media.  Het is een 'voorlopige' planning, hou er dus rekening mee dat er nog data kunnen verschuiven. Je vindt de planning hier op onze website.

Denk je in aanmerking te komen voor één van de Media subsidiemogelijkheden? Ben je van plan om een aanvraag in te dienen? Aarzel niet om Joyce of Marie van Media Desk Vlaanderen te contacteren via telefoon (+32 2 553 41 07) of email.
Distribution - Selective Scheme 2014: Herinvestering (2 juli 2015)

 

Openstaande Oproepen en Deadlines

 
 

Resultaten 'Ontwikkeling Single Project' (eerste deadline)

De Europese Commissie publiceerde onlangs de resultaten van de  subsidieoproep voor 'Ontwikkeling van één Project (Single Project)' (deadline 15 januari 2015).
Er werd slechts één van de zeven Belgische aanvragen goedgekeurd: het fictieproject 'Bao' van Left Field Ventures kreeg 50.000 euro. In totaal werden er 9 animatieprojecten, 19 creatieve-documentaireprojecten en 30 fictieprojecten geselecteerd voor ondersteuning.
Op de site van EACEA vind je een overzicht van de resultaten.

 

Resultaten 'Televisieproductie' (eerste deadline)

De Europese Commissie maakte intussen ook de resultaten bekend van de subsidieoproep voor 'Televisieproductie' (deadline 13 januari 2015).
De enige Belgische aanvraag werd helaas niet goedgekeurd. In totaal werden er 25 van 52 aanvragen goedgekeurd wat overeenkomt met een selectiegraad van 48%.  
Op de site van EACEA vind je binnenkort een overzicht van de resultaten.
Facebook
Twitter
Website
www.creativeeurope.be

Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier