Copy
Online versie
NEWSFLASH / 16 NOVEMBER 2016

REMINDER Brancato Workshops & Masterclass 


Bozar Cinema heeft de scenarist, showrunner en producent Chris Brancato uitgenodigd als eregast voor de komende editie van het festival ‘Are You Series?’.

In samenwerking met ASA, de Creative Europe Desken Vlaanderen en Brussel-Wallonië, Screen Brussels, Mediarte.be, CCA en VAF zullen er 2 gesloten workshops en 1 publieke masterclass worden georganiseerd op donderdag 8 december 2016.

Voor de 2 gesloten workshops zullen er 2 Belgische projectteams met een kwalitatief dramaserieproject in ontwikkelingsfase worden geselecteerd. Tijdens die 2,5-uur durende workshops zal Brancato ingaan op de pitch, de bijbel en het treatment van de 2 geselecteerde projecten. Hij zal daarbij de focus leggen op de ontwikkeling van de personages en de creatie van een geloofwaardig arena. Daarnaast deelt hij zijn ervaringen met het leiden van een writers' room.

Naast de twee projectteams, zullen er 4 tot 8 professionals van wie de projecten niet werden geselecteerd, worden uitgenodigd om deel te nemen als observer bij 1 van de 2 workshops. Deelname aan de workshops is gratis.

 

Voorwaarden voor deelname: zie website


Deadline: morgen, donderdag 17 november 2016, middernacht!
  


Workshop met Chris Brancato


Donderdag 8 december 2016 - Bozar, Brussel (BE). Voor tickets en info: surf naar de website van Bozar.
  • 10u00 - 12u30: gesloten workshop - projectteam I
  • 12u30 - 14u00: lunchpauze
  • 14u00 - 16u30: gesloten workshop - projectteam II
  • 17u00 - 19u00: publieke masterclass
  • 19u00 – 20u00: receptie


Programma: Are You Series? (7-12 dec 2016)


Neem een kijkje op de website of bekijk het programma.

  
De workshops en publieke masterclass met Chris Brancato worden georganiseerd door ‘Are You Series?’, Bozar Cinema, ASA (Association des Scénaristes de l'Audiovisuel), Creative Europe Media Desken Vlaanderen en Brussel-Wallonië, Screen Brussels, Mediarte.be, CCA en VAF.
 
WANT TO SHARE THIS CALL? -> #BrancatoAYS16
 
Facebook
Twitter
Website
www.creativeeurope.be

Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier