Copy
Online versie
Newsflash / 2 september 2015

Nieuwe website 'Creative Europe Vlaanderen'


Creative Europe Desk Vlaanderen heeft sinds vandaag een gloednieuwe website: www.creativeeurope.be

Met de nieuwe ULR zijn alle onderdelen van het Creative Europe programma geïntegreerd in één uitgebreide en gebruiksvriendelijke website. De website bestaat uit drie luiken: een Media-luik, een Cultuur-luik en een cross-sectoraal luik. 

Het Media-luik geeft je een overzicht van alle subsidies binnen het Media-programma. Voor iedere subsidiemogelijkheid vind je een opsomming terug van de belangrijkste voorwaarden en criteria, aankomende deadlines, deelnemende landen en vorige selectieresultaten in het Nederlands. We bieden ook een uitgebreid overzicht van alle door Media ondersteunde alsook andere relevante industrie-events als opleidingen, markten en festivals. Met behulp van de handige filters volgens doelgroep, onderwerp of aankomende deadline kan je heel doelgericht op zoek naar het evenement op jouw maat. Tenslotte is er ook een pagina met Europese en Vlaamse nieuwsberichten. Hou dus voortaan naast onze nieuwsbrieven ook zeker onze website in het oog. De oude website van Media Desk Vlaanderen is niet langer actief.

In het Cultuur-luik van de website kun je terecht voor alle subsidiemogelijkheden van het Cultuur-programma, een overzicht van Europese culturele evenementen en heel wat Europees nieuws.

Het cross-sectorale luik (met o.a. het nieuwe financiële Garantiefonds) zal worden aangevuld zodra er meer informatie bekend is over dit onderdeel. Naar alle verwachting zal dit zijn vanaf 2016.

Wil je advies en begeleiding bij je Media-subsidieaanvraag, Europese trainings of andere evenementen? Aarzel niet om Joyce of Marie van Media Desk Vlaanderen te contacteren.
Facebook
Twitter
Website
www.creativeeurope.be

Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier