Copy
Nieuwsbrief 5Ritmes met Rimke Pepers
View this email in your browser

E x t r a  

 

"Do you have the discipline to be a free spirit? "
 
~ Gabrielle Roth

 


Zomervakantie...
Voor velen is de zomervakantie nu echt begonnen of in aantocht. Een tijd van rust, bezinning, ontspanning of avontuur. Vaak ook een tijd waarin het dagelijkse ritme plaats maakt voor een wat vrijer leven. 

De laatste tijd heb ik veel gesprekken met mensen over discipline als synoniem aan zelfliefde en zelfzorg. Juist de dingen waarvan we weten dat ze goed voor ons zijn, die zijn moeilijk om op te pakken, vol te houden, te bestendigen. Onze oefeningen, onze meditaties, tijd om te luisteren naar het fluisteren van onze ziel...het lijkt ons soms wat moeite te kosten. 

Als je tijdens de vakantie de behoefte voelt om te dansen, om even contact te maken met je lijf en je hoofd leeg te maken heb ik daarom twee extraatjes voor jullie. Allereerst zijn via Mixcloud drie korte WAVES te beluisteren. Ideaal voor een dansmoment tussendoor. Iedere Wave duurt 5 minuten dus je danst er in een kwartier doorheen...een heerlijke workout en tune-in!
(klik op het logo hieronder)
Als je geen Mixcloud account hebt of het op de een of andere manier niet kunt beluisteren vind je hier via You Tube een WAVE van een half uur. De muziek en stem zijn van Gabrielle Roth herself :-)
(klik op de afbeelding hieronder) 


 

Ik wens jullie een prachtige zomer!!!
And remember "If you don't do your dance, who will?

Met een warme groet van Rimke

06 - 518 77 857

Voel je vrij om deze nieuwsbrief door te sturen naar vrienden, bekenden, familie...andere dansers!

 
Facebook
Facebook
Email
Email