Copy
Nieuwsbrief 5Ritmes met Rimke Pepers
View this email in your browser

B E G I N    M I D D E N     E I N D 

 

"Energie beweegt in golven, golven bewegen in patronen en patronen bewegen in ritmes. Een mens is precies dat: energie, golven, patronen, ritmes. Niets meer en niets minder. De mens is een dans."

 
~ Gabrielle Roth

 
Dankbaar...
We bewegen ons naar het einde van 2015 en dat betekent nog 4 x 5Ritmes dansen op de maandagavond voor de Kerstvakantie. Terugkijkend op het eerste jaar als 5Ritmes docent kan ik alleen maar concluderen dat ik ongelofelijk dankbaar ben. Dankbaar voor de dansers die hun weg weten te vinden naar de prachtige locatie in de binnenstad van Hoorn. Dankbaar voor de lessen van Jonathan Horan, de zoon van Gabrielle Roth, die haar levenswerk voortzet op zijn eigen, wijze manier. 

 


Dankbaar ben ik ook voor de dansmeditatie die mij keer op keer weer de ruimte geeft om te bewegen met wat er op dit moment is. Wat er speelt in de wereld om ons heen op micro- en macroniveau. Door de aanslagen in Parijs worden we bruut geconfronteerd met de oorlog in de wereld. Oorlog die zich meestal ver van ons bed afspeelt en dan plots zo dichtbij is. Dit raakt ons, op alle mogelijk manieren. De dans biedt een uitlaatklep voor het hele scala aan emoties die dit oproept. Door deze emoties in beweging te zetten en door ons heen te laten stromen ontstaat er als vanzelf verbinding. De energie van deze verbinding is hoopvol, helend. Het is de energie van liefde en vrede...dankbaar.

 

In het nieuwe jaar gaan we op dezelfde voet verder; iedere maandagavond open lessen om te dansen met wat er is. Om ons lijf in beweging te zetten en te luisteren naar de wijsheid binnenin. De 5Ritmes vormen onze landkaart en ik ga graag met jullie op avontuur!
Op 4 januari gaan we weer volop van start. 

 

Let op!
Per 1 januari ben ik genoodzaakt om mijn entreeprijzen aan te passen i.v.m. de landelijk geldende norm. De lossen lessen komen dan op 15 euro per keer. De 5 strippenkaart kost 65 euro. Deze strippenkaart is als vanouds onbeperkt geldig. Als je hierover vragen of opmerkingen hebt dan hoor of lees ik het uiteraard heel graag. 

5 Ritmes WAVES dansmeditaties
Wanneer: Iedere maandag van 20.00 tot 22.00 uur.
Inloop met muziek vanaf 19.45 uur
Waar: Talententheater, Weeshuistuin 1 in Hoorn
Kost tot eind 2015: 13 euro per les. 5 Strippenkaart kost 55 euro

We dansen op blote voeten of met dansschoenen. Draag kleding waarin je je vrij kan bewegen en neem een flesje water mee. 
Opgave van tevoren is niet nodig, maar mag wel. De lessen kunnen heel goed afzonderlijk van elkaar gevolgd worden. 


Je bent van harte welkom, beginnende en ervaren dansers...
"If you can move you can dance"!!

Met een groet van Rimke
06 - 518 77 857

 
Facebook
Facebook
Email
Email
   
Meer informatie over de 5Ritmes via onderstaande links,
de internationale en Nederlandse website.