Copy
Nieuwsbrief 5Ritmes met Rimke Pepers
View this email in your browser
"Dans is de meest directe manier om de basis-ritmes van het lichaam tot uitdrukking te brengen; dansen is spontaan en universeel - kijk maar eens hoe kinderen op muziek reageren en bedenk dat iedere menselijke cultuur zijn dansvormen heeft, waarin aan de verschillende ritmes vorm gegeven wordt."
~ Gabrielle Roth
 

C O M M I T M E N T 

Lieve <<First Name>>, 
 

Ik wil iets delen over de dans. 

Drie jaar geleden ben ik begonnen met de 5 Ritmes lessen op de maandagavond in Hoorn. Het is een avontuur met pieken en dalen. 

Het ging van 'oh ik hoop dat er niemand komt' en 'ik kan dit!' tot 'dit is helemaal te gek, ik word hier heel gelukkig van!'.  

Bijna iedere avond ga ik dankbaar naar huis, o
f er nu 2 of 20 mensen waren. Ook dit is een heel proces. Waar ik me in het begin heel vertrouwd en gemakkelijk voelde met een kleine groep begon ik ook enorm te genieten van een grote groep. Als ik bijvoorbeeld de Sweat Your Prayers in Utrecht draaide met 80 dansers...wauw daar kwam me toch een bak energie vrij!! Het aantal dansers is net als de samenstelling van de groep, iedere keer weer anders. De energie is anders, de muziek, onze gevoelens en gedachten, stemmingen, gezondheid, conditie. 

Vooral als je wekelijks danst ervaar je wat de Wave met je doet. Hoe iedere keer dezelfde structuur je houvast geeft om te zijn met wat er is, iedere keer weer anders. Veelkleurig. Helend. Medicijn. Een reis naar binnen en weer naar buiten. Met jezelf, met een ander, met de groep. Al drie jaar en het voelt alsof ik net begonnen ben!

Nog 5X dansen met een hele leuke aanbieding!

Nog 5x dansen voor de kerstvakantie slash winterstop. Omdat ik weer naar India ga zijn er in de maand januari geen lessen. Daarom wil ik dit jaar zo feestelijk mogelijk afsluiten met veel dansers. De laatste 5 maandagavonden van dit jaar betaal je daarom €10 per keer ipv €15...hoe leuk is dat?!

Geldig op de maandagen 20, 27 november en 4, 11 en 18 december. 

Nog één plek vrij bij de Holy Sweat!

Er is een plekje vrijgekomen voor de Holy Sweat. Het heerlijke dans- en zweethutweekend van 24 tm 26 november in Groningen. Misschien is deze plek voor jou? Hier lees je meer info

Dansdag UNITY op zondag 10 december
Een heerlijke dans-zondag waarin we dansen met de twee krachten die ons allemaal leven; yin en yang, donker en licht, feminien en masculien, Vloeiend en Staccato. Vanuit deze twee polariteiten ontstaat alles! In het heilig huwelijk vinden we heling voor onszelf en de wereld om ons heen. Een dag om je dans te verdiepen. 

Zondag 10 december 2017
Weeshuistuin 1 in Hoorn
Kosten zijn 65 euro 
De vroegboekkorting is 10 euro als je je opgeeft vóór 1 december!
We dansen van 10.30 tot 17.30 uur en je bent ontzettend welkom met alles wie en wat je bent!
India here I come. Again. 
Op 3 januari vlieg ik voor de derde keer in de winterperiode naar India. Dit land blijkt goed bij me te passen...mama India ontvangt, koestert en verwarmt. Confronteert, schud wakker en relativeert. Ik zal me onderdompelen in haar liefde en begin februari ben ik weer terug.
Op maandag 5 februari dansen we weer in Hoorn. 
Maandagavond 5Ritmes WAVES dansmeditatie
Wanneer: (bijna) iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur 

Inloop met muziek vanaf 19.45 uur
Waar: Talententheater, Weeshuistuin 1 in Hoorn
Investering is 15 euro per les.
De 5 strippenkaart kost 65 euro. 

Aangesloten bij de Hoornse Kunst- en Cultuurkaart. 

We dansen op blote voeten of met dansschoenen. Draag kleding waarin je je vrij kan bewegen en neem een flesje water mee.
Opgave van tevoren is niet nodig, maar mag wel. De lessen kunnen heel goed afzonderlijk van elkaar gevolgd worden.

Je bent van harte welkom, beginnende en ervaren dansers...
'If you can move you can dance!!'

 
Facebook
Facebook
Email
Email
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Rimke Pepers · Achterom 17-21 · Hoorn, Nh 1621 KP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp