Copy
Nieuwsbrief 5Ritmes met Rimke Pepers
View this email in your browser
"Energie beweegt in golven, golven bewegen in patronen en patronen bewegen in ritmes. Een mens is precies dat: energie, golven, patronen, ritmes. Niets meer en niets minder. De mens is een dans."
~ Gabrielle Roth


 

L i e v e   d a n s e r s !Grote dankbaarheid overviel me vorige week na het bijwonen van een workshop gegeven door Jonathan Horan, de zoon van Gabrielle Roth. Hij is de "keeper of the flame" en geeft het levenswerk van zijn moeder door op zijn eigen, eigenwijze, authentieke manier. 

Vier dagen dansen in Keulen met een groep van ruim vijftig mensen afkomstig van alle continenten vervulde me met een overweldigend gevoel van dankbaarheid. Waarom? Door onze lichamen te laten spreken, de woorden even te laten gaan en in te tunen op de wijsheid van ons lijf ontstaat er andere manier van communiceren. Echt, puur, vanuit het hart en onze ziel. Soms liefdevol, speels, ontroerend, onhandig, confronterend of vol weerstand, maar altijd eerlijk, want ons lichaam liegt niet!


Aanstaande maandag is er geen les in verband met het Pinksterfeest.
De laatste lessen voor de zomervakantie zijn op 1, 8, 15, 22 en 29 juni. 


Ondertussen dansen we door bij iedere gelegenheid die zich aandient, zoals deze prachtige dame die zich laat meenemen door de muziek van een straatmuzikant in Italië....I love her!!


 

Let op! Tweede Pinksterdag 25 mei géén les!

Waar: Talententheater, Weeshuistuin 1 in Hoorn
Wanneer: Iedere maandag van 20.00 tot 22.00 uur.
Inloop met muziek vanaf 19.45 uur
Kost: 13 euro per les. 5 Strippenkaart kost 55 euro
We dansen op blote voeten of met dansschoenen. Draag kleding waarin je je vrij kan bewegen en neem een flesje water mee. 

Opgave van tevoren is niet nodig. De lessen kunnen heel goed afzonderlijk van elkaar gevolgd worden. 


Voor vragen ben ik bereikbaar via rimkepepers@hotmail.com 
of 06 - 518 77 857

Rimke

 
Facebook
Facebook
Email
Email