Copy
 
Nieuwsbrief 12
November 2016 | Bekijk in browser
 
 
In de nieuwsbrief van Euroface Financial Services staat altijd relevante informatie voor het intermediair. Alle nieuwsberichten die voor u van belang zijn, staan hierin weergegeven en ontvangt u maandelijks in de digitale brievenbus.
 
 
 
 
  Nieuw: Finix CRM!
 
Om de snel veranderende intermediairsmarkt te bedienen heeft Finix een CRM-systeem op de markt gebracht dat voor en door het intermediair is ontwikkeld. Dit CRM-systeem is volledig gekoppeld met de Finix AdviesPlanner. U voert dus slechts éénmalig uw data in.
 
 
 
 
  Opfristraining Finix nu op diverse locaties
 
Wilt u meer weten over de functionaliteiten van de nieuwe versie van de Finix Adviesplanner, of heeft u al een tijdje niet meer met de Finix Adviesplanner gewerkt? Dan kunt u in één dagdeel up-to-date worden gebracht.
 
 
 
 
  Nieuw in Finix: sneltoets NHG 2017!
 
Door middel van de sneltoet NHG 2017, kunt u een hulpberekening maken. Die gebeurt met een sneltoets op basis van de inkomensnormen van NHG 2017.
 
 
 
 
  Nieuw in Finix: de Beroepsgroep keuzetool
 
HDN heeft ervoor gekozen om binnen het systeem een beroepsgroeplijst in te voeren, waaruit een beroepsgroep gekozen moet worden in plaats van een beroep.
 
 
 
 
  Callas financiële producten aanvragen via Finix
 
De Callas financiële producten zijn vanaf nu rechtstreeks gekoppeld aan het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Hierdoor kunnen adviseurs die zijn aangesloten op HDN en gebruik maken van Finix voortaan de Callas Woonlastenverzekering en de Callas Overlijdensrisicoverzekering direct via het eigen adviespakket aanvragen. Hoe werkt het?
 
 
 
 
  Rabobankhypotheek in Finix
 
De Rabobankhypotheek kan nu ook afgesloten worden via Finix. Al jaren werkt Rabobank aan een optimaal hypotheken aanbod. Lees verder voor de 10 pluspunten van een hypotheek bij de Rabobank.
 
 
 
 
  Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering beschikbaar in Finix
 
Via Finix kan het intermediair nu ook de Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering adviseren aan zijn klanten. Na de introductie van de Thuis Hypotheek in april, is dit de volgende stap in de samenwerking met het intermediair.
 
 
 
 
   
 
 
 
  U ontvangt deze mailing omdat u een klant of relatie bent van Euroface of omdat u zich heeft aangemeld via de website. Wilt u geen mailings meer ontvangen? Meld u dan hier af voor de nieuwsbrief.  
 
  Euroface Financial Services B.V.
Willem Dreeslaan 432
2729 NK Zoetermeer
  Helpdesk: 0900-387 63 22
Tel: 079 - 343 84 00
Fax: 079 - 343 84 01
E-mail: info@euroface.nl
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Euroface Software B.V. · Willem Dreeslaan 432 · Zoetermeer, Zuid Holland 2729 NK · Netherlands