Copy
 
Nieuwsbrief 11
July 2016 | Bekijk in browser
 
 
Als Finix-gebruiker stellen wij u graag in de gelegenheid om alvast de testversie van ons klantportaal uit te proberen. Wij zijn benieuwd naar uw bevindingen en zien deze graag terug in de bijgevoegde enquête.

Alvast een hele fijne zomer!
 
 
 
 
  Sneak preview: test nu het Finix Klantportaal!
 
Doel van Finsave is om uw klanten inzicht te geven in hun gegevens, deze zelf aan te passen en zich te oriënteren bij de aankoop van een woning en het aanvragen van krediet.
 
 
 
 
  Nieuw in Finix: TAF-woonlastenverzekering via HDN
 
In samenwerking met TAF het nu mogelijk om via Finix een woonlastenverzekering via HDN aan te vragen. Adviseurs die gebruik maken van Finix kunnen de TAF Maandlastbeschermer vanaf vandaag aanvragen via HDN.
 
 
 
 
  Allianz Overlijdensrisicoverzekering: nu ook in Finix
 
Snel en simpel een overlijdensrisicoverzekering afsluiten voor uw klanten? Dat kan met de Allianz Overlijdensrisicoverzekering.
 
 
 
 
  Consumentenbond raadt rentemiddeling af
 
Rentemiddeling kan nu ook bij ABN Amro en Rabobank. De Consumentenbond is duidelijk in zijn advies aan huizenbezitters: niet doen.
 
 
 
 
  Adviseurs positief over provisieverbod
 
Hoewel het provisieverbod dat in 2013 werd ingevoerd tot een inkomstendaling heeft geleid, staan adviseurs die zijn aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) er in meerderheid positief tegenover.
 
 
 
 
  Huizenprijzen stijgen onverminderd door
 
Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan de prijsstijging in de Nederlandse koopwoningmarkt. De huizenprijzen stijgen van 3,5 tot 5,5% in 2016 naar 5 tot 7% in 2017, voorspelt de Rabobank. Desondanks blijft de betaalbaarheid van koopwoningen goed.
 
 
 
 
  Denk mee over voor en nadelen boeterenteclausule
 
De Stichting Good Governance Monitor gaat samen met de Stichting New Financial Forum in beeld brengen wat de effecten zijn van de huidige praktijk van de boeterenteclausule. "Hiermee willen we dit thema in het kader van maatschappelijk verantwoorde financiering op de agenda zetten en als input gebruiken voor een debat over de aankomende Europese richtlijn voor hypotheken", aldus de initiatiefnemers.
 
 
 
 
  Erkend adviseurs zien niets in serviceabonnement
 
Vier van de vijf Erkend adviseurs, aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH), voeren minimaal één keer in de drie jaar een updategesprek met hypotheekklanten.
 
 
 
 
   
 
 
 
  U ontvangt deze mailing omdat u een klant of relatie bent van Euroface of omdat u zich heeft aangemeld via de website. Wilt u geen mailings meer ontvangen? Meld u dan hier af voor de nieuwsbrief.  
 
  Euroface Financial Services B.V.
Willem Dreeslaan 432
2729 NK Zoetermeer
  Helpdesk: 0900-387 63 22
Tel: 079 - 343 84 00
Fax: 079 - 343 84 01
E-mail: info@euroface.nl
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Euroface Financial Services · Willem Dreeslaan 432 · Zoetermeer, Zuid Holland 2729 NK · Netherlands