Copy
Zin in 2017! (klikkerdeklik, lekker veel linkjes)
View this email in your browser
  • Mijn nieuwe liedbundel Swingen als een kangoeroe wordt gelukkig goed ontvangen. Er is een zeer positieve recensie verschenen in De Pyramide (het vakblad voor muziek in het basisonderwijs) en ook hier en hier kun je recensies lezen.
  • Ook komt er alweer een nieuw boek aan! Een boek over liedjesschrijven getiteld Een goed lied zingt zichzelf. Het verschijnt nog dit voorjaar bij Uitgeverij SWP. Daarover verscheen ook een interview met mij in de Pyramide.
  • Ik ben veel aan het optreden met mijn liedjes. Vaak op scholen, maar laatst bijvoorbeeld ook op het Grote Broer en Zus-festival. Eind april zijn er weer eens 3 openbare concerten met mijn hele band op het Uk en Puk festival in Utrecht. Op zaterdag 29 april in Theater Kikker om 10.30 en 14.00 uur. Op zondag 30 april in Theater Castellum Hoge Woerd
  • Voor een kleiner concert op school bijvoorbeeld kijk je op www.chocokrokodil.nl.
  • Mijn prentenboek Joke wil spoken is gekozen als kerntitel voor de kinderboekenweek! Ik vermoed dat het druk wordt in de kinderboekenweek, maar vooralsnog ben ik nog volop te boeken voor mijn voorstelling. Bekijk de trailer en de videoclip.
  • Ik geef workshops en schrijf liedjes voor Kleuteruniversiteit.Erg leuk en ook hun inspiratiedagen zijn aan te raden voor kleuterleerkrachten. In dit filmpje zie je ook mijn splinternieuwe nieuwe tweetalige klapliedje live langskomen.
  • Ook de nieuwe tak van sport begint op gang te komen. www.bodypercussie.nl. Binnekort een sessie in Groningen en een brainstorm met mogelijke nieuwe collega's.
En later dit jaar verschijnt een nieuw muzikaal prentenboek i.s.m. Vera de Backker.
Voorstelling Chocokrokodil
Copyright © 2017 Jeroen Schipper Muzikale Zaken, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp