Copy
Samen in Harmonie: Benefietconcert voor CliniClowns  ♥ www.sannelovesyoga.com
View this email in your browser
- to my international followers: this newsletter is written in Dutch, because the event itself takes place in the Netherlands. Don't hesitate to contact me if you've got any questions -

  Samen in Harmonie

Wees welkom
Ga liggen en ontspan
Voel de muziek
Mediteer samen
Keer naar binnen
Verbind en geniet
Creëer de eerste rimpeling...Als een steen die in een vijver wordt gegooid, kan een goede daad rimpelingen veroorzaken die veel verder reiken dan de eerste ‘plons’...

Wij geloven dat liefde en compassie de sleutel zijn tot een betere toekomst. Daarom nodigen wij, Sanne en Caroline, je van harte uit om deel te nemen aan ons Meditatie Benefietconcert in het prachtige ICOONtheater op donderdag 17 oktober. Je bent welkom vanaf 19:30, het begint om 20:00 en we sluiten af om 21:30. 

Het grootste deel van de opbrengst van het benefietconcert gaat naar CliniClowns, een organisatie die zieke en gehandicapte kinderen en dementerende mensen even laat vergeten dat ze ziek zijn. De CliniClowns geven hun wereld een geheel andere kleur, bieden een veilige omgeving om hun emoties te uiten en echt contact te maken.      

Voor jezelf is dit concert ook een cadeautje. Je krijgt de gelegenheid om rustig te gaan liggen en je over te geven aan de hemelse pianoklanken. Samen in meditatie gaan we de verbintenis maken met elkaar, openen we onze hartenergie om liefdevol contact te maken met onze innerlijke stroom.

Het concert vindt plaats in het ICOONtheater, een huis van cultuur in de wijk Vathorst in Amersfoort. Het ICOON is dé plek waar je hart sneller gaat kloppen voor kunst, theater en muziek. De deuren staan voor je open! Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan met de button hieronder. Meer informatie vind je ook op Facebook.


Liefde en licht!
Sanne & Caroline

Reserveer nu
Ontmoet...
Sanne Theben Terville

"De authentieke vormen van yoga, meditatie en massage geven mij innerlijke rust, fysieke balans en vooral heel veel liefde. Dit gevoel van verbintenis wil ik met zoveel mogelijk mensen delen, laten ervaren en overbrengen waarin ik me laat leiden door mijn harten-energie en vertrouw op mijn intuïtie. Waarbij ik in het moment voel wat nodig is, wat er ontstaat en wat er gecreëerd mag worden... en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Met mijn helende stem neem ik je zo mee op een reis naar diepe ontspanning - de kern, een open ruimte - waarin je jezelf mag zijn en alles mag loslaten."

www.sannelovesyoga.com
Maak kennis met...
Caroline Schmitt


"Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van twee belangrijke thema’s: muziek en gevoel. Sinds 2010 begeleid ik mensen op het pad van zang, muziek, het lichaam en het leven. Mijn pianomuziek wordt wel eens vergeleken met oeverloosheid. De improvisaties hebben nooit een helder verloop, geen duidelijk begin, midden of einde. Nooit een refrein dat moeiteloos terugkomt, geen herkenbare herhalingen… niets. Bijna nooit kan ik twee keer dezelfde impro reproduceren. Ik wil het delen, mijn muziek. Het zal nooit conventioneel worden, maar misschien geeft het je een blik in een ruimte in jou waar je nog nooit bent geweest."

www.heartofmusic.nl
COMING SOON in the Netherlands 

More info on my Facebook and website, or send an email to info@sannelovesyoga.com.
14, 15
Sep

19, 20
Okt
Yoga Massage I MOOD, Amersfoort
10:00 - 15:30
17
Oct
Meditation Benefit Concert
'Together in Harmony'
ICOONtheater,
Amersfoort

20:00 - 21:30
25
Oct
XXL lesson: The Road to Deep Relaxation BINDI,
Amersfoort

19:00 - 21:30
23, 24
Nov
A Deeper Touch of Yin:
Yin Yoga & Yoga Massage
Pure Energy Yoga,
Utrecht

10:00 - 16:30
29
Nov
Yin Yoga with Live Piano Concert
'Coming Home to Yourself'
't Derde Erf: Enjoy
Amersfoort

19:00 - 21:30
COMING SOON in Portugal 

More info on my Facebook and website, or send an email to info@sannelovesyoga.com.
6
Sept
5 Elements Yin Yoga Encontro D'Alma, Faro
18:00 - 19:30


See you soon on the mat!
 
Photo credits: 
Ralf Silvius
Copyright © 2019 Stille Aandacht, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp