Copy
Udstillings information. November 2015 fra Hadsten Fjerkræklub
Vis denne mail i din internet browser

Hadsten Fjerkræklub

Hadsten Open og Det Jyske Svømmefugleskue
27-29. november 2015

Så er de sidste forberedelser kommet på plads til den store udstilling, og både udstillere og Hadsten Fjerkræklub glæder sig til fredag d. 27. november, hvor dyrene modtages til udstillingen.

Selvom man ikke selv udstiller, er det alligevel en god lejlighed til at mødes med andre, og måske blive inspireret. Og børnene vil helt sikkert synes, at det vil være interessant med så mange forskellige dyr.

Så benyt lejligheden til at besøge udstillingen i weekenden
 
Østervangshallen, Overgårdsvej 5 i Hadsten
 
Der er gratis adgang

Lørdag fra 14-18, og søndag kl. 10-16
 
 
Fjerkræ er populært
 
Når Hadsten Fjerkræklub i weekenden 28.-29. november 2015 holder deres årlige lokaludstilling, Hadsten Open og Det Jyske Svømmefugleskue, bliver det samtidig med deltagelse af fjerkræ racer som ikke tidligere har deltaget.
 
Udstillingen er en åben udstilling hvor alle aktive fjerkræopdrættere i hele Danmark, er velkomne til at udstille i Hadsten, hvor Hadsten Open er en udstilling som er for høns og duer.
Det Jyske Svømmefugleskue er en udstilling for gæs og ænder.
 
Der kommer fjerkræ fra hele Jylland til Hadsten, og der bliver derfor lejlighed til at se på masser af fjerkræ i Østervangshallen, Overgårdsvej 5 i Hadsten i den sidste weekend i november.
 
I år er der tilmeldt nye racer på udstillingen, som ikke tidligere har deltaget på udstillingen, ligesom der nu også som noget nyt deltager Perlehøns.
 
På trods af en stor europæisk udstilling i Metz, Frankrig, hvor mange danske avlere også har udstillet, har Hadsten Fjerkræklub kunnet holde samme antal udstillede dyr som tidligere.
Nogle af foreningens medlemmer har selv netop udstillet på den store Europa udstilling, med godt resultat, og deltager også i dette års Hadsten Open med deres dyr.
 
Udstillingen som afholdes i Østervangshallen i Hadsten, er som sædvanlig med gratis entre, så flest mulige kan få fornøjelse af den.
Efter dyrene modtages til udstillingen i løbet af fredagen, er der åbent for publikum fra lørdag den 28. november kl. 14-18 og søndag den 29. november kl. 10-16.
 
Det er blevet populært at holde høns i haven, og mange af gæsterne benytter sig derfor af udstillingen til at se det store udvalg af de mange forskellige racer, før de beslutter sig hvilken slags de selv kunne tænke sig at have.
 
Nogle af de specielle racer på udstillingen er Araucana, der slet ikke har nogen hale og lægger turkisblå æg;  Nøgenhalse, der som navnet siger, ikke har fjer på halsen samt Hollandske Dværge der er en af de mindste hønseracer.
Ligeledes kommer der duer af den franske race Cauchois, der er så lange, at de ikke kan være i et almindeligt udstillingsbur, men skal have specielle udstillingsbure.
Det er derfor en god lejlighed til at tage på udstillingen i weekenden 28-29 november, og benytte sig af at se de mange dyr. Og hvis man overvejer eller er nybegynder med fjerkræ, tilbyder Hadsten Fjerkræklub et års gratis medlemskab, hvor man kan deltage i arrangementer og få hjælp til at komme i gang.
 
Lidt stemnings billeder fra Hadsten Open og Det Jyske Svømmefugleskue, 2014
Foto: Frank Kristensen
Stemningsbillede fra udstillingen. Foto: Frank Kristensen
Udstilling af æg. Foto Frank Kristensen
Arucana høne. Foto Frank Kristensen
Cauchois. Foto Frank Kristensen
Rouen And. Foto Frank kristensen

Aktiviteter

På foreningens hjemmeside, kan du altid følge med i kommende aktiviteter, og se billeder fra tidligere, ligesom du naturligvis har mulighed for både at indmelde dig i foreningen, eller tilmelde dig vores nyhedsbreve.

Du har mulighed for at gemme arrangementer i din kalender, ved at klikke på link til både Microsoft kalender og google mail kalender.
Copyright © 2015 Hadsten Fjerkræklub, All rights reserved.


Jeg ønsker ikke disse mails mere    Opdater email informationer

Email Marketing Powered by Mailchimp