Copy
Nyheder fra Hadsten Fjerkræklub
Vis denne mail i din internet browser

Hadsten Fjerkræklub

Nyhedsmail September 2015
Husk vaccination d. 26/9.
Det er aller sidste chance for tilmelding af antal dyr til vaccination. Tilmelding sker til Michael V. Kristensen på kasserer@hadstenfjer.dk

Siden sidst
 

I August har klubben  været på besøg ved Bjerringbro og Omegns Fjerkræklub, hvor vi var inviteret til at se deres medlemmers dyr og, og hvorledes de havde indrettet sig med dem. Det var en meget inspirerende tur.


I September holdt  Bent Nielsen eDSC03188t foredrag, både om hvordan han begyndte med fjerkræ, men også om hans præmier og sit arbejde med fjerkræ.
DSC03287
12-13. September var Plantorama vært for klubben, og vi havde i år mulighed for at vise mere end bare høns frem.

I modsætning til de tidligere år, hvor vi kun var til stede en enkelt dag på Havens Dag, var vi i år ude og vise fjerkræ frem både Lørdag og Søndag.

Billeder og en kort beskrivelse findes som sædvanlig på www.hadstenfjer.dk
 

Vaccination

26. September

Husk at give besked senest 7 dage før, til Michael V. Kristensen på kasserer@hadstenfjer.dk, om hvor meget fjerkræ du skal have vaccineret.

Hønsedag

4. oktober kl. 10:00

Hvad skal man se på, når man vælger dyr til udstilling. En aften om hvad man skal se efter, og hvordan.

Tag nogle af dine ungdyr med ud til Gerda & Thorkild på Grenevej 249, Slyngborg, 8960 Randers SØ, hvor en dommer som sædvanlig kommer og gennemgår dem med gode råd om både udstillingsmuligheder og avl.

Hadsten Open
og
Det Jyske Svømmefugleskue

27-29. November

På grund af det store Europaskue i Metz, Frankrig, er Hadsten Open og Det Jyske Svømmefugleskue flyttet til d. 27-29. November i år.
Klubben er i gang med at forberede dette, og der vil i den kommende tid komme flere oplysninger om tilmelding og andet praktisk.

Udstillingen er åben for besøgende Lørdag 14:00-18:00 og Søndag 10:00-16:00

Kommende aktiviteter

På foreningen hjemmeside, kan du altid følge med i kommende aktiviteter, og se billeder fra tidligere.
Aktiviteterne vil naturligvis stadigvæk også stå i Hønsereden, men bliver løbende opdateret på hjemmesiden www.hadstenfjer.dk

Du har mulighed for at gemme arrangementer i din kalender, ved at klikke på link til både Microsoft kalender og google mail kalender.
Copyright © 2015 Hadsten Fjerkræklub, All rights reserved.


Jeg ønsker ikke disse mails mere    Opdater email informationer

Email Marketing Powered by Mailchimp