Copy
Nieuwsbrief OSV Deurne
View this email in your browser
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website

Nieuwsbrief OSV Deurne

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws binnen de club


Middels deze nieuwsbrief wil OSV Deurne de leden op de hoogte houden van de zaken die zich binnen de vereniging afspelen. Mededelingen van het bestuur, activiteiten en andere wetenswaardigheden kan men in deze nieuwsbrief vinden. Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwsbrief.

Mochten jullie nu iets voor in de volgende nieuwsbrief hebben?
Mail dan naar: Niels Mennen

Midzomer Duiken

 

De zomerstop van de zwembad trainingen is weer ingegaan. Dat houdt in dat we proberen (als het weer het toelaat) iedere dinsdag een mooie buitenduik te maken in de omgeving. De afgelopen week hebben we gedoken in Cuijk en deze week hebben we in Thorn gedoken. Aanmelden kan via WhatsApp.

Uit de laatste vergadering

We hebben weer enkele punten tijdens deze vergadering besproken. De belangrijkste voor de leden zijn:
  • Op- en aanmerkingen of tips om onze website te verbeteren, kunnen worden doorgegeven aan: redactie website.
  • Alle commissies doorgenomen.
  • Risico Analyse OSV Deurne besproken

Nieuwe Leden

We hebben sinds de laatste nieuwsbrief weer een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen binnen onze club:
Stefan Smeets en Ashley Seelen we hopen dat jullie beide heel veel mooie duiken gaan maken binnen onze vereniging en willen jullie van harte welkom heten.

Noordzeeduik 2016


23 juli hebben we met de vereniging een Noordzeeduik gemaakt vanuit Nieuwpoort.
Voor enkele was dit een nieuwe ervaring. Nadat iedereen vrijdagavond arriveerde bij de boot en zijn slaapplek had ingericht had de schipper het over unieke omstandigheden. Het was tenslotte ook prachtig weer geweest die week. We kregen ook als voorstel om naar een wrak te gaan wat iets verder gelegen is, maar wel erg uniek om op te duiken. Iedereen was natuurlijk razend enthousiast en we vonden het allemaal de moeite waard om daar naar toe te varen. Klokslag 04.00 vertrok de boot, we moesten 4 á 5 uur varen naar het wrak. Maar de meesten lagen lekker in de kajuit te slapen en merkte weinig van de boot. Totdat we 45 min later stil lagen, net aangekomen op de Noordzee. Wat bleek, de waterpomp/sensor was defect. We moesten terug worden gesleept naar de haven en daar moest dit worden gerepareerd. Dus paar uur later, rond half 8 vertrokken we opnieuw, nu echter naar een wrak wat dichterbij was. Helaas was het te ver om nog naar het andere wrak te gaan. Na een briefing en een lunch waren we klaar om te gaan duiken naar het wrak wat op 30 mtr diepte lag. Voor veel van ons betekende dit dat we ongeveer 30/35 minuten konden duiken naar het wrak. Het zicht was erg goed ondanks de aanwakkerende stroming. Na de duik was iedereen enthousiast over wat ze hadden gezien en begon de toch terug naar de haven. Vanuit daar zijn we richting huis gegaan en hebben we onderweg nog gegeten met een paar man. De andere gingen door naar Zeeland waar ze nog een korte vakantie hadden gehouden. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar (wel neem ik voortaan pillen mee tegen het zeeziek worden).
Via deze weg wil ik namens mezelf en andere noordzee duikers nogmaals Rob bedanken voor de tijd en moeite die hij erin heeft gestoken.

Opleidingen:

1*opleiding: Stefan, Lieke en Lara zijn volop bezig met de opleiding. De eerste buitenduiken voor Lieke, Lara en Stefan zijn al gemaakt en ze maken veel progressie. Veel succes nog met de praktijkoefeningen.

2* opleiding: Jos Leuwerink 2* opleiding. Oefeningen doen in het buitenwater. Heel veel succes Jos.

Specialty Biologie: 
Deze was oorspronkelijk gepland voor te starten in juni, maar vanwege het slechte weer is deze uitgesteld. Mocht je je dus nog willen opgeven dan kan dit nog bij Chris Vink.

Vulcommisie zoekt vullers


De vulcommissie zoekt extra vullers. Met de huidige bezetting kunnen er problemen ontstaan met het aantal beurten per persoon. Nu ben je 1x in de 6 weken aan de beurt, maar mochten er een paar man de vulcommissie verlaten, dan wordt het snel al vaker. Het zou fijn zijn als vanuit de club nog leden beschikbaar zijn om deze functie te kunnen vervullen.

Dennis heeft al gehoor gegeven aan deze oproep en we willen hem bedanken dat hij zich beschikbaar stelt voor de club als vuller.

Voor meer vragen of om je direct op te geven kun je mailen naar: Marco van der Sterre.

Komende activiteit(en)


Van 26 juli t/m 6 september: Zomeravondduiken.

De duikstekken worden per week bepaald en de bbq is afhankelijk van het weer.

23 t/m 25 september: Zeelandweekend en specialty biologie i.s.m. Chris.
Dit jaar gaan we naar de Goris Hoekse Hoeve, meer informatie op onderstaande site.
http://www.gorishoeksehoeve.nl/
 
Share
Tweet
+1
Forward
Copyright © 2016 OSV Deurne, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp