Copy
Publieke gezondheidszorg #9 Lees het nieuws en kies je scholing!
Bekijk in uw browser
Beste <<First Name>> <<MMERGE3>> <<Last Name>>,

Lees het nieuws over de public health: de NSPOH is trots op zoveel afstuderende artsen en verpleegkundigen!
Bij de NSPOH starten veel nieuwe opleidingen in september. Eerder starten met bij- en nascholing kan ook natuurlijk. Of schrijf je in voor het congres Stressvol ouderschap!

Garretsen voorzitter raad van toezicht NSPOH

Garretsen voorzitter raad van toezicht

De raad van toezicht van de NSPOH heeft met veel plezier Henk Garretsen per 26 april benoemd als voorzitter. Hij volgt daarin Lineke Jonkers-Kuiper op.
Lees verder>>

Nieuw: Basisopleiding VoorZorgverpleegkundige

Opleiding VoorZorgverpleegkundige

Vanaf 2017 wordt de Basisopleiding VoorZorgverpleegkundige door de NSPOH in Utrecht uitgevoerd, in samenwerking met het NCJ. Op 15 mei start een nieuwe groep.
Lees verder>>

62 diploma's uitgereikt aan masters, artsen en verpleegkundigen

62 diploma's uitgereikt aan masters, artsen en verpleegkundigen

Op 5 april 2017 namen 62 professionals hun NSPOH-diploma in ontvangst: verpleegkundigen en artsen Maatschappij & Gezondheid, verzekeringsartsen, jeugdartsen, artsen infectieziektebestrijding, een arts Beleid & Advies,een arts Medische Milieukunde, militair artsen Beleid & Advies en Masters Public Health.
Lees verder en zie de foto'sr>>

Congres Stressvol ouderschap zeer jonge kinderen

Congres Stressvol ouderschap zeer jonge kinderen

Op 15 juni 2017 organiseren de NSPOH en de RINO groep het Congres Stressvol ouderschap van zeer jonge kinderen. Sprekers uit verschillende vakgebieden belichten het thema 'Jeugdhulp en JGZ: integrale aanpak van ouderschap in context'. Mascha Kamphuis (voorzitter AJN) is spreker en dagvoorzitter.
Lees verder>>

Master Public Health start in september

Master Public Health start 6 september

Deze tweejarige deeltijdopleiding richt zich op ambitieuze professionals in de publieke gezondheidszorg die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Deelnemers leren wetenschappelijke kennis vertalen naar vernieuwingen en leren strategisch opereren in het professionele, beleidsmatige en politieke krachtenveld. Start op 6 september 2017 in Utrecht.
Lees verder>>

Opleiding verpleegkundige M&G start 11 september

Opleiding Verpleegkundige Maatschappij & Gezondheid start 11 september

Als verpleegkundige AGZ of JGZ optimaal leren samenwerken met ketenpartners in het complexe veld van de publieke gezondheid? En leren hoe je cliënten kunt helpen om gezonder te leven? Op 11 september starten de opleidingen Verpleegkundige M&G. Bij de NSPOH is veel persoonlijke aandacht voor professionele groei.
Lees verder>>

19-05-17 Stimedic Basis, Utrecht
01-06-17 Beeldend werken (deel 1), Gouda
12-06-17 Communiceren met pubers, Utrecht
12-06-17 Soa, theorie en achtergronden, Utrecht
14-06-17 Hoogteziekte, luchtvervuiling en medische aspecten van vliegreizen, Utrecht
15-06-17 Nieuwe taak voor de jeugdarts: indicatiestelling, Utrecht
26-06-17 Lobbyen en netwerken, Utrecht
06-09-17 Volksgezondheidsproblemen beter begrijpen, Utrecht
12-09-17 Groepstrainer Voel je Vrij! Stoppen met Roken, Utrecht
14-09-17 Sociaal medische advisering in het kader van de WLZ, Utrecht
Radicalisering en interculturele communicatie

“Help, mijn kind radicaliseert!”

Waarom is de ene jongere gevoeliger voor radicalisering dan de andere? Deze vragen staan centraal in de module Radicalisering en interculturele communicatie op 17 mei voor jeugdartsen en -verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, pedagogen en andere professionals die met kinderen en jongeren werken. Train je communicatieve vaardigheden om effectief met ouders in gesprek te gaan over radicalisering.
Lees verder>>

Introductiecursus Jeugdgezondheidszorg 0-18

Introductie Jeugdgezondheidszorg 0-18

Op 12 mei start een extra Introductiecursus Jeugdgezondheidszorg 0-18. In deze cursus maken artsen en verpleegkundigen kennis met de eerste grondbeginselen van de professionele jeugdgezondheidszorg. Deelnemers verdiepen zich in de groei, ontwikkeling en opvoeding van een kind en problemen die hierbij kunnen optreden.
Lees verder>>

Gehoorschadepreventie: hoe bescherm je jongeren die graag naar muziek luisteren?

Hoe bescherm je jongeren die graag naar muziek luisteren?

Tal van GGD’en zijn – of willen – aan de slag met het thema gehoorschadepreventie. Vooral jongeren en jonge volwassenen worden vaker blootgesteld aan harde muziek met het risico van permanente gehoorschade. Vandaar dat diverse communicatiestrategieën en materialen zijn ontwikkeld voor gehoorschadepreventie. Deze zijn inmiddels getest in de praktijk. Schrijf nu in voor Gehoorschadepreventie op 9 mei in Utrecht.
Lees verder>>

 

Summercourse Epidemiologie: wat kan ik er mee?

Summercourse Epidemiologie: wat kan ik er mee?

Op een prachtige locatie in Drenthe kennis maken met de basisbegrippen en principes uit de epidemiologie én ze leren toepassen in de eigen praktijk? Het kan! Er is nu nog plaats in de Summercourse Epidemiologie: wat kan ik er mee? voor professionals in de openbare gezondheidszorg . Van 23 t/m 25 augustus wordt dit intensieve programma voor het 9e jaar in samenwerking met STIP georganiseerd in Zweeloo.
Lees verder>>

© 2017 NSPOH
Postbus 20022
3502 LA Utrecht Volg ons op Twitter en LinkedIn en download de bij- en nascholingsbrochure 2017
Verzonden naar <<Email Address>> en afkomstig van NSPOH
Meld je hier af voor deze nieuwsbrief

De NSPOH wil als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage leveren aan de verbetering van de volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en participatie in Nederland. Dit doen wij door professionals kwalitatief goed en vraaggestuurd op te leiden voor de hedendaagse praktijk van public en occupational health. Wij ontwikkelen en organiseren opleidingen, bij- en nascholing, incompany programma’s en symposia op academisch en post-hbo niveau.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NSPOH · Postbus 20022 · Utrecht, Utrecht 3502 LA · Netherlands