Copy
NSPOH wenst u... 
Bekijk in uw browser

Nieuwjaarsgeschenk van de NSPOH 2017

Een nieuw jaar: een tijd van overdenken en vooruitkijken. Daarom heeft de NSPOH voor u een fris nieuwjaarsgeschenk. Zoals u van de NSPOH gewend bent: activerend en geworteld in de praktijk. 

We bieden u een e-learning over leiderschap. In een tijd waarin alles verandert, is het belangrijk te weten wie je bent, waar je voor staat en daarvoor ook verantwoordelijkheid te nemen. Toon uw persoonlijk en professioneel leiderschap!

Ontdek in deze e-learning verschillende theorieën over leiderschap. Welke past het beste bij u? Waar koerst u op? Begin met het einddoel voor ogen.

De NSPOH wenst u een gezond en gelukkig 2017!

Ga naar de e-learning module

Copyright © 2016 NSPOH
Postbus 20022
3502 LA Utrecht Volg ons op Twitter en LinkedIn en download de bij- en nascholingsbrochure 2017
Verzonden naar <<Email Address>> en afkomstig van NSPOH
Meld je hier af voor deze nieuwsbrief

De NSPOH wil als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage leveren aan de verbetering van de volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en participatie in Nederland. Dit doen wij door professionals kwalitatief goed en vraaggestuurd op te leiden voor de hedendaagse praktijk van public en occupational health. Wij ontwikkelen en organiseren opleidingen, bij- en nascholing, incompany programma’s en symposia op academisch en post-hbo niveau.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NSPOH · Postbus 20022 · Utrecht, Utrecht 3502 LA · Netherlands