Copy

Nieuwsbrief
Joyne satelliet provider
Geschikte satellietsystemen en receivers
Wijziging Canal Digitaal

 

Wordt deze nieuwsbrief niet goed vertoond?
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsbrief Augustus 2017

Joyne is gestart

Joyne is een nieuwe Nederlandse provider voor digitale radio en televisie via de satelliet. Vanaf eind juli zijn de zenders van Joyne in de lucht en is deze provider een alternatief voor Canal Digitaal.

Joyne is in verschillende abonnementsvormen te verkrijgen en wordt uitgezonden via de Eutelsat 9E satelliet. Zo is het Joyne Basis jaarabonnement  €22,- per maand en is inclusief FOX Sports Eredivisie 1, 3 en 5.
Tevens is het mogelijk om bij een basis jaarabonnement, voor € 5,00 per maand, een extra televisie aan te sluiten. Bij Joyne kunnen tot maar liefst 3 extra TV's aangesloten worden.

Dacom is door deze nieuwe provider benaderd als dealer voor de binnenvaart en houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen bij Joyne.

Lees meer over de verschillende Joyne abonnementen

en profiteer van deze tijdelijke aanbieding:
Ontvang de Joyne Cammodule voor € 70,- exclusief BTW.

Sluit direct een abonnement af
 
 

Joyne geschikte satelliet systemen en receivers

Dacom is sinds de start van de uitzendingen van Joyne aan het testen met verschillende systemen en receivers.

Satellietsystemen:
Voor het volgen van de Eutelsat 9 satelliet heeft Travelvision een nieuwe software versie uitgebracht die u gratis kunt downloaden.

Wij adviseren u goed te controleren of u de juiste software voor uw antenne selecteert ! Voor  juiste systeemkeuze en software updates kunt u ook terecht op de Dacom Website : klik hier

De op dit moment geteste systemen zijn:
Travelvision Q7
Travelvision Q7 Duo
Travelvision Duo S
Travelvision Q6 S (met offset schotelblad)

Receivers:
Voor ontvangst van Joyne heeft u een receiver nodig met een Cammodule mogelijkheid. M7 receivers van CanalDigitaal zijn niet geschikt !
De VU + en Xtrend receivers zijn wel geschikt, onderstaand de vernieuwde handleidingen voor instellen met Joyne.
Handleiding VU+
Handleiding Xtrend
Voor een juiste kanalen volgorde met Joyne adviseren wij een software update van uw receiver. De software update voor VU+ en Xtrend receivers komen medio September beschikbaar.
 

Fox sport 1 HD 

FOX Sports op etalagekanaal

FOX Sports 1 HD komt tot oktober voor alle klanten van Canal Digitaal, uitgezonderd abonnees met het recreatie HD-abonnement, beschikbaar op het etalagekanaal via voorkeuzepositie 14 in de zenderlijst.

Satellietaanbieder Canal Digitaal verhoogt per 1 oktober het tarief van haar Familie HD en Entertainment HD pakket met 3 euro per maand naar respectievelijk 24,95 euro per maand en 34,95 euro per maand. Daarbij wordt FOX Sports Eredivisie 1 toegevoegd aan dit aanbod. Het Basis HD tarief blijft hetzelfde. Abonnees van de genoemde zenderpakketten kunnen vanaf nu al kijken naar FOX Sports Eredivisie 1 via voorkeuzepositie 14.

Meer informatie: www.totaaltv.nl
Travelvision Q7 (Duo)

De nieuwe standaard voor onbezorgd tv kijken in HD kwaliteit
 
Om de Nederlandstalige en Vlaamse HD zenders, nu en in de toekomst, optimaal te kunnen ontvangen heeft u een schotelantenne nodig met voldoende ontvangstcapaciteit voorzien van de nieuwste technologie.

Indien u reeds de S-electronica met USB bedienpaneel heeft, dan kunt u deze electronica meenemen naar de Travelvision Q7 antenne.
Meer Informatie
HD Camera

De door Dacom geleverde Camera besturingssytemen zijn hoogwaardige unieke alles is één oplossingen, speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart.

Een standaard installatie bestaat uit een controller met joystick aangesloten op eventueel meerdere camera’s. De camera’s worden aangesloten op een recorder met harde schijf. Naast het verzorgen van beelden naar de monitoren kunt u met de recorders evt ook de opgenomen beelden terugkijken, of op afstand inloggen om de situatie aan boord te bekijken.
Meer Informatie
Copyright © 2017 Dacom Werkendam BV


Dacom Werkendam BV
Ir. Lelystraat 10
Werkendam, 4251 LS
Netherlands

Add us to your address book


Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen?
meldt u hier af voor een nieuwsbrief   

Wilt u uw gegevens aanpassen?
 instellingen aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp