Copy

Geachte mevrouw/heer,

Met gepaste trots mogen wij u meedelen dat
Pépé Grégoire -waarmee onze gallery al meer dan 20 jaar samenwerkt- de Singer Prijs 2020 heeft gewonnen. “Pépé is een van de meest originele beeldhouwers van Nederland. Zijn werk is eigenzinnig en grensverleggend.” Aldus Jan Rudolph de Lorm, de museumdirecteur van het Singer Museum in Laren. In de door Piet Oudolf ontworpen prachtige beeldentuin van dit museum vindt tot 28 november 2020 een expositie plaats van Pépé Grégiore. Wij hebben het voorrecht om tijdens deze expositie een aantal rondleidingen te arrangeren.

Er is een museumzaal ingericht die tot 1 september dient als atelier waar u tijdens de rondleiding de kans krijgt om Pépé te ontmoeten. Wat is er mooier om de kunstenaar zelf aan het woord te laten en hem vragen te stellen?

Wilt u deze kans niet missen, schrijf u dan in voor een van onderstaande data. Vanwege de Corona maatregelen mogen er maximaal 15 personen per rondleiding deelnemen. De rondleidingen zijn van 13:00 - 15:00 uur.


Vr 17 juliZo 19 juli  – Di 4 aug – Zo 9 aug – Do 27 aug

We hopen u te mogen begroeten. Hartelijke groet,

Doret Huibers
+31 (0)6- 5435 3464
Simone van Seggelen +31 (0)6- 5474 7341

U vind het Singer Museum in Laren: Oude Drift 1, 1251 BS Laren

Uiteraard kunt u onze gallery in het Kurhaus ook altijd vrijblijvend bezoeken (dagelijks van 7.00 tot 24.00 uur). Wil u een afspraak in onze gallery in het Kurhaus of de expositie in Laren op een andere datum bezoeken, neem dan contact met ons op.

Om uw culturele uitstapje helemaal compleet te maken, mogen wij u 10% korting aanbieden op een overnachting in een van de
Amrâth hotels.

Gevers Deynootplein 30  |  2586 CK Den Haag (Scheveningen) 
welkom@gallerybell-arte.com  |  www.gallerybell-arte.com

Facebook
Twitter
Link


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gallery Bell'Arte · Gevers Deynootplein 30 · Den Haag (Scheveningen), Zuid-Holland 2586 CK · Netherlands