Copy
#sommardubbeln
Visa detta mail i din webbläsare

AKTIVITUS SOMMARDUBBEL 
 

Unikt erbjudande 2 för 1. Två testtillfällen ingår, det första genomförs i juni eller juli och det andra i augusti eller september. 


Avancerat test
Detta är ett laktattröskeltest som fysiologiskt (inte prestationsmässigt) mäter din uthållighet och effektutveckling/fart. Du får svar på var din aeroba och anaerob tröskel ligger. Två mycket viktiga mått som dels anger personliga intensitetszoner (puls, fart och watt) men också vid vilken watt/fart du är som mest uthållig i förhållande till tid. 
 
VO2max-test
Detta test mäter enkelt sammanfattat din motorstyrka. Det är en direkt fysiologisk mätning av syreupptagningsförmåga under maximal belastning. Du får också här en indikation på maxpuls.
 
Test av Kroppssammansättning
Vi använder BodyMetrix Pro för vår kroppscanning. Detta system bygger på ultraljud för att mäta kroppssammansättningen. 
 
Kombinationen av dessa tre tester ger en mycket god bild av dig och vad du skall lägga ditt fokus på i din träning i förhållande till din målsättning samt vad du är beredd att lägga ner i tid, svett och tårar! 
 
Ett besök med tester samt ett utförligt samtal efter testerna med din testledare inklusive analys av resultat samt utrymme för frågeställningar tar 2 timmar. 
 

Pris: 2990:- ( ordinarie pris 5360:- )

LÄS MER OCH BOKA SOMMARDUBBELN

Peter Kaltenbrunner om Aktivitus Iform


Tre dagar efter Göteborgsvarvet och jag har fortfarande svårt att förstå att jag passerat mållinjen på 1:41:20 i lördags. Har haft som mål att gå under 1:45 sedan första loppet 2002 men har legat runt 1:50 i snitt under alla 18 lopp som det blivit. Är övertygad om att mina 16 veckor med ”iForm” och träning gjort otrolig nytta. Fick fina testvärden i mars och Patrik ”lovade” att 1:45 var möjligt. Nu tränar jag vidare och tror på nytt PB på Stockholm Marathon om två veckor. 

Nu vet jag vad jag sökt hela tiden: Att känna mig ”fit” och inte bara träna mycket. Det som hänt under de 10 veckorna som varit är grymt. Tappat vikt, blivit starkare och löpningen går lättare än någonsin. Jag har fått förståelse för kost och energitillförsel. Tack för att ni finns!

Peter Kaltenbrunner, Göteborg

LÄS MER OCH BOKA AKTIVITUS IFORM

PERSONLIGT KOSTUPPLÄGG

Aktivitus Iform hade under planeringsstadiet arbetsnamnet ”Atletiskt basprogram” då vi eftersträvade effekten av förbättrad träningsrespons i kombination med viktnedgång. Aktivitus Iform kommer att ge dig en bättre atletisk grundfysik, bättre träningsrespons och om du önskar även viktnedgång/lägre fettprocent. Detta sker genom att du kombinerar din konditionsträning med styrketräning och en individuellt anpassad och periodiserad diet med kolhydratintag anpassat efter din konditionsträning.

LÄS MER OCH BOKA AKTIVITUS IFORM
Facebook
Website
Instagram
Email
LinkedIn
KONTAKTA OSS IDAG
010-1309350

info@aktivitus.se
www.aktivitus.se

Välkommen att följa och kommunicera med oss i våra digitala kanaler. Lämna feedback till oss om våra tjänster, missa aldrig ett erbjudande eller event och dela gärna vidare vårt innehåll i ditt egna nätverk.

#dinkonditionvårstyrka
Facebook
Instagram
LinkedIn
Vimeo
Copyright © 2019 Aktivitus All rights reserved.
Vill du ändra dina inställningar gällande dessa e-postmeddelanden?
Om du önskar kan du uppdatera dina inställningar eller avsluta din prenumeration