Copy
#aktivitusiform
Visa detta mail i din webbläsare

Personligt rekord med Aktivitus Iform 


Häng på du också! Beach 2022, PR i löpspåret eller Cykelvasan med några kilo mindre att bära på. Tjänsten löper över 16 veckor och kostar strax under åtta tusen. Som ett bättre cykelstyre, en rotfyllning eller handpenningen på ett hjulpar som sparar 3 watt.

Aktivitus Iform är en kombination av en personlig och tydligt utformad kostplan samt en genomtänkt styrketräning. En starkare och mer träningsvillig kropp med lägre kroppsfett är resultatet. Vi tror på långsiktighet och därför ingår en normaliseringsplan för att upprätthålla resultatet. Du når och bibehåller ditt livs form samt ger dig själv förutsättningar för nya personbästa!

LÄS MER OCH BOKA AKTIVITUS IFORM

Johan Hasselmark om Aktivitus Iform

SKAPAREN AV IFORM INTERVJUAD AV MATTIAS LUNDQVIST
LÄS MER OCH BOKA AKTIVITUS IFORM

RABATT PÅ IFORM OM DU REDAN ÄR MEMBERSHIP-KUND 


Är du medlem hos Aktivitus har du rabatt på Iform. Gäller både Standard, Premium och Supreme. Vi drar av 2000:- på hela paketet!

BOKA NU

Vad säger våra kunder?

Nu vet jag vad jag sökt hela tiden: Att känna mig ”fit” och inte bara träna mycket. Det som hänt under de 10 veckorna som varit är grymt. Tappat vikt, blivit starkare och löpningen går lättare än någonsin. Jag har fått förståelse för kost och energitillförsel.

Peter Kaltenbrunner, Göteborg

Jag har inte varit i den här formen sen jag var 20.

Göran Andersson, Sthlm Älvsjö

Jag vägde 56,9 (-5 kg) och hade 14% (-8 %) i kroppsfett efter 12 veckor. Upplevde träningen så mycket lättare och presterade bättre än tidigare. Alla klarar av detta och den stora utmaningen är att hålla sig kvar efter avslutat program/period. Kommer köra detta igen och rekommenderar det varmt

Marias Eriksson, Stockholm

Ingångsvärden var 73kg och 15% fettprocent. Resultatet efter 12v var markant, vikt 68,5kg och 8,9% fett. Sammanfattningsvis upplevde jag en bättre träningseffekt samt att jag var mycket piggare och kände mig mycket starkare och stabilare i kroppen. 

Mikael Hanell, Stockholm

LÄS MER OCH BOKA AKTIVITUS IFORM

PERSONLIGT KOSTUPPLÄGG

Aktivitus Iform hade under planeringsstadiet arbetsnamnet ”Atletiskt basprogram” då vi eftersträvade effekten av förbättrad träningsrespons i kombination med viktnedgång. Aktivitus Iform kommer att ge dig en bättre atletisk grundfysik, bättre träningsrespons och om du önskar även viktnedgång/lägre fettprocent. Detta sker genom att du kombinerar din konditionsträning med styrketräning och en individuellt anpassad och periodiserad diet med kolhydratintag anpassat efter din konditionsträning.

LÄS MER OCH BOKA AKTIVITUS IFORM
Facebook
Website
Instagram
Email
LinkedIn
KONTAKTA OSS IDAG
010-1309350

info@aktivitus.se
www.aktivitus.se

Välkommen att följa och kommunicera med oss i våra digitala kanaler. Lämna feedback till oss om våra tjänster, missa aldrig ett erbjudande eller event och dela gärna vidare vårt innehåll i ditt egna nätverk.

#dinkonditionvårstyrka
Facebook
Instagram
LinkedIn
Vimeo
Copyright © 2019 Aktivitus All rights reserved.
Vill du ändra dina inställningar gällande dessa e-postmeddelanden?
Om du önskar kan du uppdatera dina inställningar eller avsluta din prenumeration