Copy
Geheim van goede relatie versus torenhoge verwachting!
Bekijk deze e-mail in je browser
 

Hi <<First Name>>!


Op Valentijnsdag zag ik op RTL Nieuws een echtpaar dat hun geheim onthulde over 79 jaar samenzijn: altijd op elkaar vertrouwen en elkaar niet in de weg lopen.


Langdurig samenzijn

Verder kwam 'Kees van der Staaij (SGP)', ook met een valentijnsboodschap: "Verras je geliefde. Niet alleen met een bos bloemen. Maar ook door een keer de stofzuiger te pakken terwijl je daar eigenlijk een hekel aan hebt." 
In een open brief riep hij stellen op om 'voor elkaar' te kiezen'. In zijn boodschap noemt hij 'een stabiele relatie, gebaseerd op liefde en trouw, één van de kostbaarste dingen in het leven'. 

De werkelijkheid is helaas een andere: de meesten van ons barsten bijna uit elkaar van de torenhoge verwachtingen die we naar elkaar toe hebben. Vooral de jongere generatie die bezig is met hun 'ratrace', weet vaak niet welke idealen ze nu precies na moeten jagen. Er zijn ook zoveel keuzes! Hun leven wordt met name geleid door social media en niet door hun innerlijke drijfveren en daarbijbehorende passies.
 

Uitdagingen | valkuilen

Stel: jij bent zelf een jonge vrouw (geweest) en / of je kent iemand uit je intieme kring. Wat valt je dan op aan hen? Ik merk vaak dat ze bijna altijd zeggen heel druk te zijn, steeds afgeleid door alle alerts uit hun telefoon, meestal langer dan gedacht bezig op social media en andere sites.
Heb jij ook het gevoel dat de tijd tussen jouw vingers glipt?


Daarom deze casus
Jij bent een jonge vrouw die verder wil groeien en zich wil ontwikkelen maar nog niet weet hoe ze haar levensweg moet vervolgen! Je wilt privé en zakelijk veel steviger staan terwijl je trouw aan jezelf blijft. Je wilt meer harmonie in je vriendschappen en relatie en je wilt een mooie loopbaan of ondernemerscarrière. Bovenal wil je meer structuur en daarmee ook meer tijd in je leven. Gewoon… om te leven vanuit je hart en niet door de tijd en / of social media gedicteerd worden! 

Je hebt wellicht al van alles geprobeerd om een onbestemd knagend gevoel in jou, één waar je je misschien nog niet eens bewust van bent, op te lossen maar het blijft maar terugkomen. Het praten, appen, socializen met je vrienden en al hun likes op social media wil maar niet helpen om een zekere leegte in je leven op te vullen. Je voelt je niet echt gezien en tot in de kern begrepen en je weet nog steeds niet welke kant je op wilt.

Wat je nodig hebt, is om vanuit je huidige onzekerheid te groeien naar een beter gevoel over jezelf en je leven, een hernieuwde kennismaking met je wie je echt bent zonder constant afgeleid te zijn. Vragen die je hierbij helpen, zijn:

  • Hoe meer plezier te ervaren in jouw leven (doelen bepalen en deze ook behalen). De weg erheen is ook de moeite meer dan waard door de verschillende ervaringen die je opdoet.
  • Hoe meer vervulling te ervaren in jouw leven (geduld beoefenen / bewegen / passie)?
  • Hoe los te komen van constante afleiding door bijvoorbeeld social media / je smartphone (focus) en de verdieping in persoonlijke contacten die daardoor weer een kans krijgt om te groeien.
Misschien helpt dit werkboek je wel verder. Ik hoor graag je bevindingen!Tot slot:

Lees ook eens mijn blogs, zoals deze:
“Hoe mijn danspassie mijn performance op het werk heeft versterkt.”

Aankomende webinar: bij voldoende aanmeldingen, organiseer ik binnenkort een webinar over de 'Jonge vrouw in ontwikkeling'. Als je interesse hebt, laat het me dan alvast weten per email

Aanmelden / meer informatie:

Wil je je aanmelden of meer weten over de werkwijze van
Sadhana in Counselling?
Neem dan contact met mij op via e-mail of telefoon: 06-28249929.

Website
Website
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
Copyright © 2017 Sadhana in Counselling, All rights reserved.

Adres:
Sadhana in Counselling
Beusichemsedijk 23
Culemborg, Utrecht 4101 NV
Netherlands

Uitschrijven    Mijn gegevens wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp