Copy
Nieuwsbrief voor iedereen die meewerkt aan
wijkkranten en wijkwebsites in Dordrecht
Bekijk de nieuwsbrief in je browser als die nu niet goed leesbaar is

In deze nieuwsbrief weer nieuws voor iedereen die meewerkt aan de wijkkranten of het wijknieuws op de site van Dordt Centraal. Op 17 april kun je weer sparren en snoepen tijdens een redacteurenborrel, de wijkkranten van Krispijn gaan samen verder als één wijkkrant en er staan weer cursussen op de planning. Reacties en vragen over deze nieuwsbrief zijn welkom via tienplus@meeplus.nl

 

17 april weer sparren en snoepen


Op 17 april organiseren we weer een redacteurenborrel bij TIEN Plus. Kom je ook?
 

Visitekaartjes nodig?


Heb je geen visitekaartjes meer? Of zijn je gegevens veranderd? Geef het aan ons door voor 2 maart
 

Bereikbaarheid TIEN Plus en zwangerschapsverlof Melissa


Vanaf 27 april is Melissa met zwangerschapsverlof. Benieuwd wie haar vervangt en wanneer we aanwezig zijn? Hier een overzicht.
 

Dordrecht krijgt Woordfestival


Dordrecht krijgt een nieuw festival dat helemaal gewijd is aan taal en het woord. Onder de titel ‘Nooit Terug’ gaat op zaterdag 22 juni de eerste editie van dit evenement van start. Heb je een idee over hoe de wijkkranten hierbij kunnen aansluiten? We horen het graag!
 

Hulp nodig? Frits Baarda helpt!

Heeft jullie redactie journalistieke vragen? Of willen jullie graag feedback op de krant? Professioneel journalist Frits Baarda kan aanschuiven bij jullie redactievergadering!

www.wijkendordrecht.nl

"Vragen staat vrij": een korte cursus interviewen door Frits Baarda

Wil jij je interviewtechnieken verbeteren? Dat kan! Op veler verzoek start op 16 april de cursus ‘Vragen staat vrij’. Je kunt je nog aanmelden.

Eén wijkkrant voor Krispijn

De wijkkranten van Krispijn gaan dit jaar verder als één wijkkrant: De Stem van Krispijn. Ria Besjes deed verslag van de onthulling op 28 februari.

Redacteur van de Reelander schrijft misdaadroman

Margriet van Beek, redacteur bij de Reelander, heeft samen met Henric van Esse een misdaadroman geschreven: Meggy & Rico deel 1: Het Oxtromet mysterie

Nieuwe werkplekken 

TIEN Plus heeft een aantal nieuwe werkplekken. Er zijn twee bureaus en een aantal computers bij gekomen voor vrijwilligers. Wil je bij ons komen werken? Je bent van harte welkom!

Fotografie cursus


Dit jaar wil TIEN Plus weer een fotografie cursus organiseren. Maar voor we dat doen willen we graag weten of hier voldoende animo voor is. Zou jij graag mee willen doen? Stuur een mailtje naar tienplus@meeplus.nl.  
 
Facebook
Twitter
WijkenDordrecht
Email
Pinterest
Instagram
Reageren? Mail naar tienplus@meeplus.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief    mijn gegevens bijwerken

 


This email was sent to <<Email-adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
MEE Drechtsteden · Johan de Wittstraat 40A · Dordrecht, ZH 3311KJ · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp