Copy
Dacă întâmpinați probleme de vizualizare,
deschideți newsletter-ul în browser.

Newsletter CEC: Februarie 2015

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Alegerilor
La data de 5 februarie 2015 a fost marcată cea de-a X-a ediție a Zilei Internaţionale a Alegerilor. În cadrul Conferinţei Globale a Oficialilor Electorali, desfăşurată în perioada 14 – 17 septembrie 2005, în Ungaria, reprezentanţi ai organelor electorale din lume au desemnat prima zi de joi din luna februarie drept Ziua Internaţională a Alegerilor datorită faptului că majoritatea acordurilor internaţionale în domeniu au fost semnate în prima decadă a lunii februarie. Mai multe detalii accesați aici
Ziua Internaţională a Alegerilor, sărbătorită prin organizarea mai multor evenimente tematice
În cadrul Zilei Internaționale a Alegerilor, CEC a desfășurat Ziua Ușilor Deschise pentru un grup de studenți. De asemenea, membrii Comisiei și funcționarii din cadrul Aparatului CEC au susținut o serie de prelegeri cu tema „Votează conștient” pentru studenții mai multor instituții de învățămînt. Mai multe detalii aici
Inovațiile și realizările alegerilor din 30 noiembrie, prezentate la Kiev în cadrul unui eveniment internațional
În perioada 16-17 februarie 2015, președintele Comisiei Electorale Centrale, dr. Iurie Ciocan, a participat la conferința internațională ”Administrarea alegerilor: provocări regionale și lecții învățate”, desfășurată la Kiev, Ucraina.
Mai multe detalii aici.
”Sondajele sociologice în campaniile electorale - perceperea mediatică și evitarea manipulărilor”

La 20 februarie 2015 președintele Comisiei Electorale Centrale, dr. Iurie Ciocan, a participat la conferința științifică internațională cu genericul ”Sondajele sociologice în campaniile electorale - perceperea mediatică și evitarea manipulărilor”.
Mai multe detalii aici
Incluziunea persoanelor cu nevoi speciale în procesul electoral, o preocupare a CEC-ului
În cadrul conferinței, Andrei Volentir a susținut o prezentare despre realizările Comisiei în domeniul asigurării accesibilității procesului electoral în Republica Moldova.
Mai multe detalii aici
Observarea alegerilor din Republica Estonia și Republica Lituania
 
Membri ai Comisiei Electorale Centrale (CEC) şi funcționari din cadrul Aparatului CEC au participat în cadrul misiunilor de observare a alegerilor parlamentare din Republica Estonia și a alegerilor locale din Republica Lituania.
Mai multe detalii aici
Copyright © 2015 Comisia Electorală Centrală.
Primiţi acest newsletter deoarece adresa de e-mail a fost înregistrată în baza de date a Comisiei Electorale Centrale. Dacă nu mai doriţi să primiţi mesaje de la noi, vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre pentru neplăcerile provocate şi să vă dezabonaţi.

Adresa noastră:
Comisia Electorală Centrală
str. Vasile Alecsandri, nr. 119
mun. Chişinău, Republica Moldova
Tel: + (373) 22 251 451
Email: info@cec.md

unsubscribe from this list    update subscription preferences
Facebook
Facebook
Website
Website