Copy

Gaat u mee op handelsmissie naar Marokko?

Bent u als vrouwelijke ondernemer ook klaar voor zakendoen met Marokko en wilt u uw kansen verkennen in een groei-economie? Ga dan met ons mee naar Marokko van 15 t/m 18 mei a.s. waarbij u samen met andere vrouwelijke ondernemers alle belangrijke partners zult ontmoeten.

Marokko is één van de vijftig belangrijkste exportmarkten van Nederland. In 2015 exporteerde Nederland voor 185 miljoen euro aan diensten naar Marokko. Daarnaast had het Nederlandse bedrijfsleven een financieel belang (investeringen) in Marokko van 149 miljoen euro.
 
Marokko heeft een enorme groei doorgemaakt vanaf de jaren 90 tot nu. Het kent een open markt met veel potentie, vooral in de agrarische sector, hernieuwbare energie en de gezondheidszorg. Daarnaast biedt de textielindustrie, de bouwsector, transportsector, detailhandel, automotive industrie en de telecom ook veel mogelijkheden voor buitenlandse ondernemingen. 

Door de strategische ligging aan de Straat van Gibraltar wordt Marokko ook wel 'the gateway to Africa' genoemd, de basis voor deze positie is het stabiele politieke bestel. Marokko kent een constitutionele monarchie die in grote lijnen te vergelijken is met Nederland.

Wilt u ook profiteren van deze groeimarkt en uw kansen op de internationaal markt verkennen? Dan is het zeker aan te raden om mee te gaan op deze handelsmissie. Voorlopig hebben we het volgende programma voor u samengesteld:
  • Bezoek aan de Nederlandse Ambassade in Rabat met lezingen over zakendoen en de do's and don'ts 
  • Bezoek aan het ministerie van Industrie waar we in gesprek zullen gaan met vrouwelijke parlementsleden, ambtenaren en adviseurs
  • Matchmaking met lokale vrouwelijke ondernemers
  • Bedrijfsbezoek met een lezing over het opzetten van een bedrijf in Marokko
  • Netwerkdiners met lokale vrouwelijke ondernemers
  • Bedrijfsbezoek aan de haven van Casablanca
Het afwisselende programma zorgt er voor dat u in korte tijd waardevolle contacten legt met de juiste personen en bedrijven. Een unieke kans!
 
De programmakosten voor deze reis bedragen € 1.500,- exclusief reis- en verblijfkosten. 
Lees meer

Terugblik handelsmissie Tanzania, 5 t/m 10 maart

We namen deel aan een inspirerende learning journey langs lokale boeren en ketenpartners en waren aanwezig bij de jaarlijkse agrarische conferentie van SAGCOT Partnerships. In een paar dagen tijd zijn er enorm veel waardevolle contacten gelegd met zowel de organisatie SAGCOT als lokale ondernemers en overheid en is er een duidelijk beeld ontstaan van de kansen en uitdagingen van de agrarische sector in Tanzania.

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het uitbouwen van de opgedane contacten tijdens deze bijzondere handelsmissie waarbij ontmoetingen hebben plaatsgevonden met alle stakeholders uit de agrarische sector. Het enthousiasme is dermate groot, dat men een tegenbezoek aan het voorbereiden is i.s.m. onze organisatie.

Inkomende handelsmissie USA o.l.v.
She Leads Media, 26 juni t/m 3 juli 2017

Na een zeer succesvolle handelsmissie naar New York en Washington, brengen de vrouwelijke ondernemers uit de USA een tegenbezoek aan Nederland van 26 juni a.s. t/m 3 juli. Wij hebben een zeer afwisselend programma voor hen samengesteld en houdt u onze website in de gaten. Er zijn een aantal meet & greet contactmomenten ingepland waarbij wij uw aanwezigheid zeer op prijs stellen om te netwerken met de vrouwelijke ondernemers uit de USA. Zie bijgaande video impressie van ons bezoek aan deze fantastische vrouwen.
WEN Trade Mission USA 2016

Andere handelsmissies

Dit jaar staan er nog twee uitgaande handelsmissies op het programma, binnenkort zullen we hier meer informatie over publiceren. Op de hoogte blijven an de laatste ontwikkelingen? Volg dan ons op Twitter, Facebook of op LinkedIn.
Na de succesvolle missie in 2016 vindt er op 27 t/m 29 september 2017 een terugkerende handelsmissie naar London plaats. 
Van 13 t/m 19 oktober 2017 organiseren wij een handelsmissie naar Azië met als bestemmingen China en Hong Kong.

Over Women Entrepreneurs Netherlands

Women Entrepreneurs Netherlands organiseert jaarlijks diverse handelsmissies voor vrouwelijke ondernemers naar verschillende landen binnen als ook buiten Europa. Tijdens deze georganiseerde reizen krijgt u de mogelijkheid om waardevolle contacten te leggen met lokale ondernemers en te netwerken met plaatselijke (vrouwelijke) ondernemers. Als u meegaat met een door ons georganiseerde handelsmissie heeft dit als voordeel dat u toegang krijgt tot netwerken en organisaties die voor individuele ondernemers niet gemakkelijk toegankelijk zijn. Kortom, een unieke kans om u te oriënteren op zaken doen in het buitenland samen met gelijkgestemden en de benodigde contacten te leggen om dit verder uit te bouwen. 
Copyright © 2017 Women Entrepreneurs Netherlands, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp