Copy
Handelsmissie Tanzania | Terugblik nieuwjaarsbijeenkomst | Sprekers 26 januari | Binnenkort definitieve planning 2017
View this email in your browser

Agrarische handelsmissie 5 t/m 10 maart Tanzania

Deze handelsmissie is een ultieme kans om zaken te doen met de agrarische sector in Tanzania. Er zal een meerdaagse 'learning journey' plaatsvinden langs diverse succesvolle agrarische bedrijven in het zuidelijke deel van Tanzania. Ook nemen we deel aan het gerenommeerde SACGOT Annual Forum waar we de hele dag samen met de top 300 stakeholders bij aanwezig zullen zijn. Daarnaast zal er individuele matchmaking plaatsvinden en zullen er genoeg mogelijkheden zijn om te netwerken en connecties te maken met lokale bedrijven.

Mis deze kans niet en meldt u aan voor deze unieke gelegenheid om uw exportkansen te vergroten. Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar onze website. Daar vind u ook informatie over de SIB  missievouchers die RVO beschikbaar stelt voor deelnemers van onze handelsmissies.

Programma kosten
De programma kosten bedragen € 1.750,00 met dien verstande dat u in aanmerking kunt komen voor een SIB Missievoucher die 50% van deze kosten dekt. Lees meer over de voorwaarden op www.rvo.nl. In  principe bent u dan voor het 5-daagse programma € 875,00 kwijt naast uw reis- en verblijfkosten. 

Waarom zou u mee moeten gaan met ons
en niet alleen? 
 
Door het uitgebreide netwerk van Women Entrepreneurs Netherlands, krijgt u alle beslissers en potentiële zakenpartners op een presenteerblaadje aangereikt en zorgen wij naast alle contacten ook voor het vervoer van en naar alle locaties en een lokale reisleiding in Tanzania.


Terugblik 2016 en vooruitblikken 2017
Tijdens onze Nieuwjaarsbijeenkomst op 26 januari jl. in de prachtige en zeer gastvrije ambiance van Kasteel Montfoort, hadden wij het genoegen elkaar te treffen tijdens een netwerkdiner met bekende en nieuwe gezichten. Met onze keynote speakers uit Londen, Aruba, Curaçao en New York konden wij terugblikken op de succesvolle handelsmissies van vorig jaar.

Door onze keynote speaker, Jennifer Baarn, Vice President SAGCOT Tanzania, werd er een tipje van de sluier gelicht over het aankomende programma van de agrarische handelsmissie naar Tanzania. Naast de vele bedrijfsbezoeken in het zuidelijk deel van Tanzania is er ook ruimte in het programma voor het bezoeken van de jaarlijkse SAGCOT Forum waarbij zo’n 300 stakeholders in de agrarische sector bij aanwezig zullen zijn. Rondom het formele programma, is er ook ruimte voor excursies en het ontmoeten van lokale en Nederlandse topvrouwen die reeds gevestigd zijn in Tanzania en daar goed zaken doen met de lokale autoriteiten. Bent u actief in de agrarische sector en eigenaar van een MKB onderneming, dan nodigen wij u speciaal uit om uw kansen te verkennen in Tanzania tijdens onze handelsmissie van 5 maart t/m 10 maart a.s.

Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om uw reis met 2 dagen te verlengen waarbij wij separaat voor u een 2-daags programma hebben samengesteld met een bezoek aan Zanzibar.

U kunt zich aanmelden via onze website www.womennetherlands.com
en voor vragen kunt u terecht bij Carmen Breeveld, voorzitter van Women Entrepreneurs Netherlands en tevens missieleider tijdens dit mooie programma.

Stuur gerust een e-mail naar info@womennetherlands.com of bel voor meer informatie naar 06-52825224.

 

Hier vindt u de presentatie die we u tijdens de bijeenkomst lieten zien, zo kunt u alle informatie nog eens rustig nalezen.

Binnenkort definitieve planning 2017

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst hebben we u al wat verteld over de handelsmissies die in 2017 plaats gaan vinden. Binnenkort zullen wij u informeren over de definitieve planning voor 2017. Dan hebt u genoeg tijd om één of meerdere handelsreizen in te plannen en missievouchers aan te vragen.
Copyright © 2017 Women Entrepreneurs Netherlands, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp