Copy
Programma en achtergrond informatie handelsreis Tanzania
View this email in your browser

Programma handelsmissie Tanzania 

Het programma van de handelsmissie naar Tanzania is bekend. We maken een 3 daagse learning journey waar we veel zullen zien en beleven bij de agrarische bedrijven in het zuiden van Tanzania. Maar ook maken diverse netwerkevents deel uit van het programma, net als het SAGCOT forum waar 300 stakeholders aanwezig zijn.

Kortom, we hebben een gevarieerd programma voor u samengesteld waarbij u genoeg mogelijkheden heeft om waardevolle contacten te leggen en uw exportkansen te verkennen.

Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de reis, het programma en subsidies.

Aanmelden voor deze handelsmissie kan t/m 15 februari op onze website.

Unieke handelsmissie voor vrouwelijke ondernemers naar Tanzania

Programma

5 maart - dag 1 | Aankomst International Airport Dar es Salaam. 

6, 7 & 8 maart - dag 2, 3 & 4 | Agrarische ‘learning journey’, 
3 daagse reis langs de gehele agrarische keten in Iringa en Mbeye inclusief overnachting. We brengen een bezoek aan bedrijven die participeren in het SAGCOT partnership en zich bezig houden met de teelt van tomaten, aardappelen, thee, soya en zuivel. Een unieke kans om te zien hoe deze agrarische bedrijven werken en waar de kansen liggen.
Deze learning journey is onderdeel van het SAGCOT forum en geeft een beeld van de activiteiten die SAGCOT gestart heeft.

9 maart - dag 5 | ‘s Ochtends transfer per vliegtuig naar Dar es Salaam.
‘s Middags is er een netwerkevent met diverse vrouwennetwerken en lokale Nederlandse ondernemers en matchmaking. ‘s Avonds nemen we deel aan het SAGCOT welcome dinner met alle buitenlandse gasten die aanwezig zijn op de conferentie.

10 maart - dag 6 | Deelname aan de jaarlijkse bijeenkomst Southern Agricultural Corridor of Tanzania (SAGCOT Annual Forum 2017) van 09:00 t/m 17:00 uur. Er zal gesproken worden over de successen die behaald zijn maar ook de uitdagingen die de agrarische sector in Tanzania heeft. Na het forum nemen we deel aan een netwerkprogramma en dineren we met lokale genodigden.

11 maart - dag 7 | Vertrek per ferry naar Zanzibar voor 2-daags leisure programma (optioneel). Met sightseeing tour en verblijf in een strandhotel.

12 maart - dag 8 | Leisure dag. Vlucht naar Dar es Salaam en daarna vertrek naar Amsterdam om 23:55 uur (nachtvlucht).

* Dit programma is zorgvuldig samengesteld, desondanks kan het voorkomen dat er in een later stadium wijzigingen plaatsvinden. Wij brengen u hier altijd van op de hoogte.

Extra informatie

Kosten

De programmakosten voor deze handelsmissie bedragen € 1.750,- excl. reis- en verblijfkosten. Hier zijn ook transfers van en naar het vliegveld en vervoer van en naar alle programmaonderdelen bij inbegrepen. 

Optioneel: Men kan deelnemen aan een 2-daags arrangement Zanzibar met verblijf in een strandhotel. De kosten voor het 2-daagse programma bedragen € 300,- op basis van verblijf in een eenpersoonskamer.

Missievoucher
Deelnemers uit het MKB kunnen in aanmerking komen voor een SIBMissievoucher waarbij 50% van de programmakosten worden gesubsidieerd. De aanvraag van de voucher dient vóór de aanvang van de handelsmissie gedaan te zijn bij RVO. 

http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib
https://mijn.rvo.nl/missievouchers-vouchers-collectieve-activiteiten-sib

In combinatie met dit aanvraagformulier vult u tevens een verklaring De Minimisssteun in. 

https://webapplicaties.agro.nl/formule1/formulier/DR/scVerklMinimissteun.aspx/fIntroVerklMinimissteun

MKB ondernemingen kunnen eenmaal per jaar in aanmerking komen voor een SIB Missievoucher. De SIB Missievoucher van € 875,- kan door de organisator worden ingewisseld bij RVO. Het bedrag wordt per omgaande teruggestort 
naar de deelnemer.


Visum
Voor deze handelsmissie heeft u een visum nodig. Om een visum aan te kunnen vragen heeft u het volgende nodig:

  • uitnodigingsbrief (die ontvangt u van ons na aanmelding voor deze handelsreis) 
  • kopie van het vliegticket naar Tanzania
  • paspoort dat na terugkomst nog 6 maanden geldig is
  • 2 originele pasfoto’s in kleur (zonder nietjes)
  • aanvraagformulier van de Nederlandse Visumdienst

Kijk voor meer informatie en het aanvraagformulier op de website van de Nederlandse Visumdienst.

Inentingen
Het is zeer aan te raden om u te laten inenten voor deze reis. Op de website van de GGD leest u welke inentingen dit zijn en waar en wanneer u deze kunt halen.

Copyright © 2017 Women Entrepreneurs Netherlands, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp