Copy
View this email in your browser

Waarom u de handelsmissie naar Curaçao/Aruba niet mag missen!

Women Entrepreneurs Netherlands organiseert haar 5e uitgaande vrouwelijke handelsmissie van dit jaar naar de eilanden Curaçao en Aruba. Deze zakenreis vindt plaats van 10-16 november 2016. Hebt u interesse in zakendoen in het Caribische deel van het koninkrijk? Lees dan waarom u deze unieke kans niet mag laten liggen. Let op: voor vrouwelijke ondernemers uit Suriname gelden afwijkende voorwaarden. Geïnteresseerd? Neem dan via de mail contact met ons op.

De eerste kennismaking van Women Entrepreneurs Netherlands met Aruba was in 2014. Voorzitter Carmen Breeveld was toen keynote speaker op de Women in Leadership Conference Aruba. Aan het magazine Aruba Dushi Tera vertelt ze:  “Wat mij opviel was het enorme enthousiasme bij vrouwelijke ondernemers en managers die ik daar ontmoette. Dus het is goed dat we nu met een handelsmissie naar Aruba terugkeren. 
Lees het volledige artikel Vrouwen op missie op pagina 17.

Geen visum nodig

De eilanden Curaçao en Aruba liggen in Zuid-Amerika. Ze behoren beide, naast Nederland en Sint Maarten, tot het Koninkrijk der Nederlanden. Als u met ons meegaat op handelsmissie, hoeft u dus geen visum aan te vragen. Wel zo makkelijk.
 

Spreken in uw eigen taal

De meeste Curaçaoënaars en Arubanen beheersen 4 verschillende talen: Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments. Sinds 2003 is het Papiaments, naast het Nederlands, de tweede officiële taal. U kunt er dus zakendoen en toch uw eigen taal spreken. 

Waarom kiezen vrouwelijke ondernemers voor WEN?

Naast bovenstaande redenen, zijn er nog meer voordelen om met Women Entrepreneurs Netherlands op handelsmissie te gaan. Wij:
  • adviseren en leveren concrete assistentie bij eventuele visum-aanvragen indien van toepassing;
  • werken samen met een professionele reisorganisatie. Deze boekt voor ons de meest voordelige tickets en garandeert een grote mate van flexibiliteit voor wat betreft vliegdata;
  • stellen een compleet businessprogramma op. U krijgt dit vooraf toegestuurd;
  • zorgen voor voldoende Matchmaking-contacten. Daardoor bent u niet aangewezen op 2 á 3 partijen die voor u zijn vastgesteld en waarvan de kans zeer klein is dat u daar een gerichte match mee heeft;
  • bieden netwerkmomenten aan in een informele setting, waardoor er een klimaat ontstaat om succesvol zaken te doen;
  • kiezen voor een benadering vanuit gelijkwaardigheid, waardoor er bij onze businesspartners en hun netwerkcontacten geen irritatie vooraf kan ontstaan;
  • zijn gespecialiseerd in handelsreizen bestaande uit vrouwelijke ondernemers en voelen daardoor precies aan wat wel en niet gewaardeerd wordt;
  • creëren gedurende het gehele programma een ontspannen en informele sfeer, waardoor alle partijen zich op hun gemak voelen om tot zaken te komen;
  • organiseren handelsmissies voor en door vrouwen waardoor de deelnemers geen angst hoeven te hebben voor denigrerende opmerkingen vanuit het andere geslacht (dit is een veel gehoorde klacht vanuit de reguliere missies).

Businessprogramma

Voor de handelsmissie naar Curaçao/Aruba hebben wij een bomvol en interessant programma voor u in petto. Zo krijgt u te horen wat de businesskansen en investeringsmogelijkheden zijn in de Caribische regio. Ook komt u meer te weten over de do’s and don’ts wat betreft zakendoen op de eilanden. U gaat op bedrijfsbezoek, netwerken met (vrouwelijke) ondernemers, naar business events en nog veel meer! Bekijk hier het uitgebreide programma.
 

Deelnamekosten

De deelnamekosten van de handelsmissie zijn €1.500. Uw reis- en verblijfskosten zijn hier niet bij inbegrepen. Wij adviseren u graag over voordelige tickets en hotelkamers.
 

Missievoucher

Hebt u een mkb-onderneming? Dan kunt u bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een missievoucher aanvragen. Met deze missievoucher krijgt u vanaf 1 oktober 2016 50% van de deelnamekosten retour van RVO (tot maximaal €1.500). Lees de voorwaarden missievoucher.

Let op: vraag uw voucher op tijd aan. Vul daarvoor de volgende formulieren in:

Aanmelden

Wilt u deze businesskans ook met beide handen aangrijpen? Meld u dan direct aan via www.womennetherlands.com. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en alle gegevens om uw tickets en hotels te boeken.


Zie ook: video handelsmissie Suriname

Zakendoen in Zuid-Amerika gebeurt in een informele en relaxte sfeer. De Nederlandse delegatie die met ons meeging op handelsmissie naar Suriname maakte dat zelf mee. Wilt u de sfeer proeven? Bekijk de video.

Hopelijk tot ziens!

Namens het bestuur van Women Entrepreneurs Netherlands.


This email was sent to info@nez-biz.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Women Entrepreneurs Netherlands · Campstede 13 · DOesburg, Gr 6983HJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp