Copy

Nieuwsbrief

Corona update

Afgelopen dinsdag heeft de regering de lockdown verlengd t/m 9 februari 2021. Dit betekent voor De Vluchtheuvel dat de huidige regels onverminderd van kracht blijven.

Het complex:
Het complex blijft geopend. Er mogen maximaal twee personen op een tuin aanwezig zijn.
Regel: Houd 1,5 meter afstand van elkaar
Let op! Niet in groepjes over het middenpad lopen!

Kantine:
De kantine is t/m 9 februari 2021 gesloten. De toiletten blijven wel toegankelijk.

Vuil ophalen:
Helaas wordt er dus nog steeds geen tuinafval opgehaald. De verplichte werkbeurten vervallen t/m zaterdag 6 februari 2021. 
Inkoop/winkel gaat met bestelformulieren werken
Omdat het heel onhandig is als we straks geen potgrond en meststoffen etc. kunnen kopen, heeft het bestuur bedacht om te gaan werken met een bestelformulier. U kunt het formulier van tevoren invullen en op zaterdag tussen 10.00-11.00 inleveren bij de inkoop/winkel buiten en aldaar afrekenen.
U kunt contant en met pin betalen. De bestellingen worden dan vanaf 11.00 uur op uw tuin bezorgd. We starten hiermee op zaterdag 23 januari a.s. Via deze link komt u bij het bestelformulier. De bestelformulieren komen ook op een tafeltje bij de toiletten te liggen.
Verboden grofvuil op het hoofdpad te storten!
I.v.m. de verlengde lockdown zal het nog wel even duren voordat de grofvuil container komt. Het is echter niet de bedoeling dat men nu rotzooi/troep voor de eigen tuin op het middenpad deponeert. U kunt dit tijdelijk aan de voorkant op uw eigen tuin leggen. Het is vanzelfsprekend ook een goede optie om het zelf naar de Milieustraat van de Gemeente Maassluis te brengen. Klik hier om een afspraak in te plannen.
Contributie en verzekeringspremie 2021
Er blijken een heel aantal facturen die vanuit het boekhoudprogramma per mail zijn verstuurd, niet te zijn aangekomen. Heeft u geen factuur ontvangen stuurt u dan even een mailtje naar penningmeester@vluchtheuvelmaassluis.nl. Heeft u de contributie en verzekeringspremie nog niet betaald? Wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit z.s.m. te doen.
Hulp gevraagd!
Bent u ook handig? En wilt u de vereniging af en toe helpen met het doen van allerlei klusjes? De werkploeg kan best wat hulp gebruiken. Meldt u aan bij bestuurslid Wilco Smaal (tuin 11) penningmeester@vluchtheuvelmaassluis.nl.
Dit voorjaar willen we de tuin voor de kantine opknappen. Wilt u ook een dagje meehelpen? Meldt u zich dan bij Anita Roks (tuin 27) info@vluchtheuvelmaassluis.nl.
Niet vergeten!
  • Houd altijd 1,5 meter afstand
  • Nies en hoest in uw elleboog
  • Was vaak uw handen met zeep
  • Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en geur? Blijf thuis!! Bel 0800-1202 en maak een afspraak voor een coronatest. 
Facebook
Website
Email
VRT De Vluchtheuvel | Weverskade 55 | 3142 PA Maassluis
www.vluchtheuvelmaassluis.nl | info@vluchtheuvelmaassluis.nl
 

Klik hier voor de online versie

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je hier afmelden.