Copy
Donderdag 21 april 2016
Lees deze mail online
PERSBERICHT
Pop.pas en Pop.kado van start in Poperinge

Op vrijdag 22 april zal de Pop.pas bij ongeveer 20.000 brievenbussen in Groot-Poperinge en omstreken gedropt worden. Het officiële startsein voor de Pop.pas wordt hiermee gegeven. De inwoners van Poperinge kunnen met hun gloednieuwe stadspas terecht bij meer dan 85 deelnemende handels – en horecazaken en maken met hun persoonlijke Pop.pas iedere week kans op 250 euro aan Pop.kado’s, de Poperingse kadobon die in één adem met de Pop.pas wordt gelanceerd.

De voorbije weken konden de handelaars in Poperinge inschrijven om deel te nemen aan de Pop.pas, Pop.kado en andere initiatieven gelanceerd door stad Poperinge. “De respons was overweldigend met meer dan 85 deelnemers,” liet een enthousiaste burgemeester Christof Dejaegher weten, “en de inschrijvingen blijven binnenlopen.”

Elke week 250 euro in de prijzenpot
De werking van de Pop.pas is heel eenvoudig voor zowel de handelaar als de klant. De klant kreeg ofwel een Pop.pas in de brievenbus of kan er altijd gratis één krijgen bij alle deelnemende handelaars. Bij elke aankoop die de klant doet, scant hij zijn persoonlijke Pop.pas en spaart hiermee 1 Pop.punt. Elke Pop.punt is gelijk aan één winstkans om elke week 250 euro aan Pop.kado’s te winnen.

Heel belangrijk is dat de klant zijn of haar Pop.pas registreert want enkel een Pop.pas die geregistreerd is, maakt kans om te winnen omdat de winnaar of winnares persoonlijk gecontacteerd wordt. Registreren kan via de website www.shopinpops.be of bij de deelnemende handelaars.

Eens iedereen vertrouwd is met de werking van de Pop.pas zal het systeem verder uitgebreid worden met verschillende functionaliteiten. Zo zullen Pop.punten in de toekomst kunnen omgeruild voor tal van voordelen bij de deelnemende handelaars en kunnen handelaars ook de klantenkaart van hun zaak faciliteren via de Pop.pas.

Ook Pop.kado en nieuwe website gelanceerd
De Pop.kado kan vanaf nu aangekocht worden in de bibliotheek en de dienst toerisme van stad Poperinge. Binnenkort zal de Pop.kado ook online kunnen aangekocht worden op de website van Shop in Pops. De klant beslist zelf hoeveel waarde er op de Pop.kado wordt gezet. Één Pop.kado kan in verschillende schijven bij meerdere handelaars gespendeerd worden.

Naast de Pop.pas en de Pop.kado is recent ook de nieuwe website www.shopinpops.be live gegaan, een overkoepelende stadswebsite die ondertussen meer dan 100 Poperingse handelaars bundelt met een eigen handelaarsfiche. De website van Shop in Pops is beschikbaar als mobiele web app voor wie met de smartphone surft naar de website. Men kan er zijn Pop.pas beheren, transacties zien en straks ook met de nieuwste technologieën connecteren zoals beacons en dergelijke meer.

Foto's downloaden

Over Urbain (de software waarop de Pop.pas en Pop.kado wordt gefaciliteerd)
Urbain is een slim platform voor centrummanagement, city – en retailmarketing en is reeds bij meer dan 10 steden actief met één of meerdere van de verschillende modules. Sinds enkele weken wordt het als een totaalverhaal voorgesteld aan stadsbesturen, handels – en horecazaken.

In één adem wordt een stad of gemeente dan uitgerust met (digitale) stadspassen, geautomatiseerd kadobonsysteem, een responsive website, een sociale media machine, slimme schermen, een overkoepelende webshop, wedstrijden,... Steeds op maat van de stad en handelaar.

En dat wordt gesmaakt. Urbain wordt als totaaloplossing de komende vier weken opgestart in verschillende steden in Vlaanderen. Hand in hand met de stadsbesturen of handelaarsverenigingen, maar soms ook op eigen initiatief. Urbain kan uitgerold worden in zowel grote steden als kleine gemeenten.

Meer over Urbain: www.urbain.hetopzet.be

Over Het Opzet
Het Opzet is dé expert in centrummanagement. Wij focussen op versterken van lokaal winkelen en genieten, city marketing en stap per stap begeleiden van handelaars en horeca naar nieuwe technologieën en media.
Managing Director van Het Opzet, Maarten Decramer, was centrummanager van 2009 tot 2012 in de centrumstad Kortrijk en begeleidt vandaag nog steeds steden en gemeenten richting de toekomst van detailhandel en innovatieve samenwerkingsverbanden.

Meer over Het Opzet: www.hetopzet.be

Contactinformatie
Als je graag meer info wil, neem dan contact op met Maarten Decramer via maarten@hetopzet.be of via 0484 11 10 08.

Copyright © 2016 Het Opzet, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list