Copy

- Formandens klumme

Vi flytter og vi flytter og så flytter vi lige lidt mere, nu vi er i gang 


Er der én ting, coronavirus har lært os, så er det at flytte. Vi flytter møder og aftaler - og så flytter vi dem én gang til. Eller to. Sådan har det nu været i mange måneder og der er desværre ikke en hel masse, der tyder på, at det ændrer sig til det bedre lige med det første.

Noget af det der flyttes, er vores generalforsamling. Den er ny rykket til 5. maj 2021, hvor vi håber, at der er så meget forår i tingene - både i konkret og overført betydning - at vi atter kan mødes fysisk. 

Også en anden ting flytter, når vi er fremme ved maj - nemlig ErhvervsNetværk 9220's sekretariat. Det har længe haft til huse i Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej, men nu flytter vi til en adresse, der på flere måder passer bedre. Vores nye hjem bliver nemlig i Himmerland Boligforenings afdeling på Fyrkildevej, hvor der er ved at blive indrettet et antal erhvervsboliger på det, der populært går under navnet "Erhvervsstrøget". Det er jo lige os :)

Med ønsket om gode dage i den resterende del af årets korteste måned - og ikke mindst udsigt til snarlig bedring. 

Mette Schmidt
Formand

Vellykket webinar


Tidligere på måneden holdt vi vores første webinar, hvilket skete under overskriften "Taler vi om de svære emner i arbejdslivet?"

Webinaret var arrangeret af netværksgruppen Uddannelse og Rekruttering med Verica Jelaca fra Prodesia som oplægsholder. Hun delte ud af viden og erfaringer om, hvordan man tackler svære emner som tab, trusler og sorg hos medarbejderne. Desuden kom hun ind på, hvordan man kan skabe en arbejdsplads med åbenhed, så der er rum til de svære samtaler.

25 medlemmer havde taget imod tilbuddet om at deltage i webinaret og de fik en spændende oplevelse, hvor oplægsholderen inddrog deltagerne og inspirerede dem til at turde tage den svære samtale. 

Generalforsamling 2021


Vi satser på, at befrielsesdagen bliver en befrielse i mere end én forstand, så vi atter kan mødes fysisk, når kalenderen viser primo maj. 

Årets generalforsamling er nemlig programsat til onsdag 5. maj 2021, hvor vi blandt andet vil byde på kommunalpolitisk 9220-debat mellem borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) og borgmesterkandidat Jan Nymark Thaysen (V).

Vi opfordrer alle, der ønsker at stille op til bestyrelsen, til at melde deres kandidatur til sekretariatet. Det er naturligvis muligt først at gøre det på selve generalforsamlingen, men vi modtager gerne tilkendegivelser allerede nu.

Mere information om arrangementet følger i det kommende nyhedsbrev.  
De kommende måneder indgår Andreas B. Vestergaard i ErhvervsNetværk 9220's stab. Han er i gang med 10. semester på Aalborg Universitet og skriver i den forbindelse speciale om foreningen som helhed, men med en særlig vinkel på udfordringer i forbindelse med COVID-19. Han ser blandt andet på problemstillinger ved de stærkt reducerede fysiske arrangementer, ligesom han beskæftiger sig med forandring og digitalisering. 

Andreas er tilknyttet frem til aflevering af specialet primo juni 2021.

Tilbud fra en gruppe universitetsstuderende


Har din virksomhed udfordringer forbundet med at tilpasse ressourcer til efterspørgsel og dynamiske påvirkninger? Oplever I lange køer som for eksempel flaskehalse i produktionen, fortravlede medarbejdere eller overbemanding? Så se her!

Vi er en gruppe studerende på 2. semester på bacheloruddannelsen Globale Forretningssystemer på Aalborg Universitet. Vi skal over de næste fire måneder skrive et semesterprojekt og ønsker derfor at finde en relevant samarbejdsvirksomhed og aktuel case at tage udgangspunkt i. Vores kompetencer er inden for områder som organisation, planlægning, udvikling, produktion, it og ledelse. Vi gør brug af både matematiske og virksomhedsøkonomiske teorier til at belyse optimeringsmuligheder og problemer på tværs af virksomheder i et globalt forretningssystem. 

Konkret for din virksomhed kunne vi arbejde med et aktuelt problem eller selv undersøge, om et problem kan lokaliseres i virksomheden. Vores samarbejde ville med fordel tage udgangspunkt i et tæt samarbejde, hvor vi eventuelt kommer på virksomhedsbesøg. 

Hør mere hos Sørine Kristine Veggerby Hansen på skvh20@student.aau.dk eller 30457260. 

Bemærk: Sidste frist er 19-2-2021.
Netværksgruppen Sundhed 9220 er sammen med Aalborg Firmaidræt i gang med at kortlægge kollegamotion hos blandt andet vores medlemsvirksomheder.

Kollegamotion er aktiviteter, bevægelse og motion i og efter arbejdstiden, som to eller flere kolleger foretager sig sammen. Det kan for eksempel være fællesmotion en fast ugedag, gå-grupper, pauseaktiviteter med kolleger, deltagelse i virtuelle motionsaktiviteter eller motionskampagner.

Hensigten er at få et overblik over, i hvilket omfang der bliver dyrket kollegamotion. Med denne viden vil Aalborg Firmaidræt bedre kunne medvirke til, at arbejdspladserne bliver stadig sundere.
 
Bliver der dyrket kollegamotion på din arbejdsplads, kan du indberette det her. Du kan også give besked til Anne Louise Vanggaard fra Aalborg Firmaidræt på info@aalborgfirmaidraet.dk eller 52190605.

Send os dine nyheder

Nogle husker det, men langt de fleste medlemmer glemmer at sætte ErhvervsNetværk 9220 på modtagerlisten, når de udsender en pressemeddelelse. Dermed mister de desværre en væsentlig ekstra kommunikationskanal, for vi hjælper meget gerne med at formidle relevante nyheder - typisk via vores sociale medier og dette nyhedsbrev. 

Derfor: Sæt
sek@nv9220.dk på listen næste gang du vil fortælle omverdenen om nyt fra din virksomhed. 

Velkommen til de nyeste medlemmer

Ikke alene fastholder vi langt hovedparten af vores medlemmer trods coronapåvirkningerne - vi byder også velkommen til nye medlemmer, der er med til at styrke ErhvervsNetværk 9220:

EDC ERHVERV POUL ERIK BECH, AALBORG

Tilbyder: Et dynamisk erhvervsteam af engagerede medarbejdere med mange års erfaring inden for ejendomshandel, udlejning og vurdering

Repræsenteret af: Martin Brasholt Mikkelsen

Klik og læs mere
DKNO PARTNERS 

Tilbyder: At bygge bro mellem Danmark og Norge for virksomheder, der gerne vil ind på enten det norske eller danske marked

Repræsenteret af: Eli Rømer

Klik og læs mere

Coronaramt kalender


På grund af de aktuelle retningslinjer for håndtering af COVID-19 har vi igen måttet ændre betydeligt på planlagte arrangementer. Dette er den foreløbige plan for de kommende måneders aktiviteter: :
  • 2-3-2021: Netværksmøde Uddannelse og rekruttering 9220
  • 11-3-2021: Netværksmøde Energi og Miljø 9220
  • 17-3-2021: Morgenkrydderne Business Network 9220 (fælles)
  • 8-4-2021: Netværksmøde Energi og Miljø 9220
  • 9-4-2021: "Kommunikation – hvorfor forstår vi det sagte forskelligt?"
  • 13-4-2021: Morgenkrydderne Business Network 9220 (tirsdag)
  • 14-4-2021: Morgenkrydderne Business Network 9220 (onsdag)
  • 15-4-2021: Tour de 9220
  • 4-5-2021: Netværksmøde Sundhed 9220
  • 5-5-2021: Generalforsamling 
Vi tager som sædvanligt forbehold for ændringer.
Se kalenderen

Næste nyhedsbrev udkommer i første halvdel af marts 2021.

Facebook
LinkedIn
Copyright © *2021* *ErhvervsNetværk 9220*, All rights reserved.

Besøg os på:
https://nv9220.dk/

Ønsker du ikke dette nyhedsbrev, kan du framelde dig her:
unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ErhvervsNetværk 9220 · Niels Jernes Vej 10 · Aalborg 9220 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp