Copy
Bekijk deze email in je browser

Maart 2017

 

Inhoud

Share
Tweet
Share
Forward

Voorwoord Leo ten Brink - voorzitter


Zoals in de vorige Nieuwsbrief aangekondigd zullen alle leden een enquête ontvangen, waarbij vragen gesteld worden over het door de LVV gevoerde en te voeren beleid. Het is van essentieel belang dat alle leden zich daarover uitspreken. Ik roep u daarom nadrukkelijk op deze enquête in te vullen. Uw mening stellen wij zeer op prijs. Het zijn uiteindelijk de leden die de koers van de LVV bepalen. Op de ALV van 19 mei zullen we u op de hoogte stellen van de resultaten en wat dat naar het oordeel van het bestuur betekent op de korte en lange termijn.       

De afgelopen maand heeft het bestuur zich bezig gehouden met het opstellen van het jaarverslag 2016 wat eveneens op de ALV van 19 mei aan de orde zal worden gesteld.
Lees verder

Vacature: Externe vertrouwenspersoon

Het Stimuleringsfonds is per direct op zoek naar een: Externe vertrouwenspersoon (m/v).
Stimuleringsfonds Creatieve Industrie Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is het cultuurfonds voor architectuur, vormgeving en ecultuur. Het fonds ondersteunt ontwerpers, makers en instellingen zowel inhoudelijk als financieel bij de uitvoering van projecten in binnen- en buitenland. Naast subsidieregelingen werkt het fonds aan thematische programma’s op het gebied van talentontwikkeling, internationalisering, stedelijke opgaven, onderwijs en zorg.

Lees meer

Vacature: Twee externe vertrouwenspersonen

Instituut Verbeeten is opzoek naar twee externe vertrouwenspersonen (man en vrouw)
Instituut Verbeeten is een specialistisch ziekenhuis waar topklinische zorg wordt geleverd op het gebied van Radiotherapeutische Oncologie en Nucleaire Geneeskunde.

Lees meer

Steun de directeur - opinie

Het verhaal dat de vertrouwenspersoon mij schetst, is welhaast een klassieker. “Ik heb nu inmiddels de vijfde melder over dezelfde leidinggevende en in de wandelgangen vang ik op dat hij al veel meer slachtoffers heeft gemaakt. In het verleden heeft een melder het aangekaart. Hij is nu weg. Die leidinggevende blijft maar slachtoffers maken. De directeur lijkt het ook niet echt serieus te nemen. Wat moet ik nu als vertrouwenspersoon?”

Door Marcel van Oss
Lees meer
Share
Tweet
Share
Forward
Ben jij op zoek naar iemand voor een beschikbare functie, maar kun jij de gewenste persoon niet vinden? Maak gebruik van ons netwerk en plaats jouw vacature op de LVV-website! Bekijk hier de voorwaarden

Voor u gelezen

Cynthia: Het zou mijn eigen schuld zijn dat ik seksueel geïntimideerd ben

Donderdag werd Cynthia Schultz (26) tijdens een boswandeling seksueel geïntimideerd. Ze besloot aangifte te doen tegen de man en schreef het van haar af. Naast lieve reacties, kreeg ze ook te maken met victim blaming; ze moest er vooral niet zo moeilijk over doen. "Ik sloeg steil achterover toen ik dat las."

Lees verder
Nieuwsoverzicht op LVV-website

Volg de LVV

Twitter
LinkedIn
Facebook
Website
Copyright © 2017 Landelijke vereniging van Vertrouwenspersonen, All rights reserved.


uitschrijven van de nieuwsbrief    update abonnementsvoorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp