Copy
No veieu correctament aquest butlletí?
Podeu consultar la versió online.
Butlletí núm. 32, juliol 2015

Obert el període per adherir-se a l’edició 2015 de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, Segura i Saludable 2015
 
L’ATM de l’Àrea de Lleida ha donat a conèixer a ajuntaments, consells comarcals, operadors i entitats de les comarques de Ponent les activitats que poden posar en funcionament en el marc de l’edició d’enguany de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, Segura i Saludable, que enguany se celebrarà de l’11 al 18 d’octubre.
 
El seguiment de la Setmana a les xarxes socials es podrà fer amb el hashtag #mobilitat2015.

L’any 2014, la participació dels municipis lleidatans en la Setmana va créixer per cinquè any consecutiu. L’increment respecte al 2014 va ser d’un 10% amb 91 entitats adherides. En l’àmbit de Ponent el 82% dels municipis van consolidar la seva participació i un 18% es correspon a noves adhesions de municipis i entitats.
 
La implicació dels municipis en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura segueix una clara tendència a l’alça. L’any 2013 les entitats adherides foren 83 i el 2012, 69.
 
L’adhesió és gratuïta i les activitats i material de suport que s’ofereix també.
 
Poden adherir-se ajuntaments, consells comarcals, associacions, empreses i entitats diverses. Per adherir-se cal posar-se en contacte amb l’ATM de Lleida a través del telèfon 973 27 31 51 o enviant un correu electrònic a mmacia@atmlleida.cat.

 
Share
Tweet
Forward
MÉS INFORMACIÓ
WEB DE MOBILITAT

L’ATM posa en marxa el nou portal de Transparència
 
L’ATM de Lleida va posar en marxa el dimecres 1 de juliol el Portal de la Transparència, l’espai web que facilita a la ciutadania la informació integrada del Consorci del Transport Públic de l’Àrea de Lleida, Autoritat Territorial de Mobilitat i que permet donar compliment a les obligacions de transparència establertes per la Llei 19/2014.

Al nou Portal de Transparència de l’ATM es poden consultar en línia el pressupost, les contractacions de l’entitat, l’estructura organitzativa i les estadístiques i xifres del transport entre altres, així com demanar informació addicional. Es tracta d’un espai de transparència propi, interconnectat amb el Portal de Transparència de la Generalitat de Catalunya.
Share
Tweet
Forward
MÉS INFORMACIÓ

Més notícies de l'ATM a: http://www.atmlleida.cat/noticies/

Més informació: 900 10 68 48 · www.atmlleida.cat

Segueix-nos a:

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
ATM Lleida Generalitat Catalunya Dept Territori i Sostenibilitat La Paeria - Ajuntament de Lleida Ajuntament de Mollerussa Ajuntament de Torregrossa Consell Comarcal Segria Consell Comarcal Noguera Consell Comarcal Les Garrigues Consell Comarcal Urgell Consell Comarcal La Segarra
Segrià | Les Garrigues | El Pla d'Urgell | La Noguera | L'Urgell |La Segarra
Donar-se de baixa    Actualitzar dades subscripció 

Copyright © 2015 Autoritat Territorial de la Mobilitat de l'Àrea de Lleida, Tots els drets reservats.


Email Marketing Powered by Mailchimp