Copy
No veieu correctament aquest butlletí?
Podeu consultar la versió online.
  Butlletí núm. 31, abril 2015
Creix un 5,13% el nombre d’usuaris del transport públic a l’àrea de l’ATM de Lleida el primer trimestre de 2015

La demanda interanual se situa en 7,6 milions de viatges i acumula una pujada sostinguda en els dos darrers quadrimestres

L'ATM de Lleida ha fet balanç de les últimes xifres de l’ús del transport públic. Així, durant el primer trimestre de 2015 ha continuat la tendència positiva en la demanda del sistema de transport públic. Durant aquests primers 3 mesos de l’any s’han realitzat 2.042.898 viatges, un augment del 5,13%, quasi 100.000 viatgers més respecte el mateix període de l’any 2014.

En el darrer quadrimestre de l’any 2014 es va trencar la tendència a la davallada de viatgers en el sistema de transport. Des de l’estiu de l’any passat s’han recuperat prop de 200.000 usuaris, situant-se la demanda interanual al mes de març de 2015 en 7.579.562 de viatgers.
Share
Tweet
Forward
MÉS INFORMACIÓ
Els usuaris de títols per a famílies nombroses i monoparentals gaudiran del descompte del títol al llarg de la seva vigència amb independència de la pèrdua de la condició de membre de família monoparental o nombrosa, sempre i quan acreditin documentalment haver gaudit de dita condició en el moment de la seva adquisició.
Els menors que resideixen amb pares separats que acreditin custòdia compartida i que resideixin en zones tarifàries diferents, podran disposar de dues targetes T-12 diferents, una per a cada zona tarifària.
Sant Jordi 2015 - 300 alumnes participen en els actes de celebració de la 4a edició dels premis ‘Parada Literària’
 
MÉS INFORMACIÓ
GUANYADORS
Share
Tweet
Forward
Sant Jordi 2015 - Tallers de lectura d’escriptors lleidatans per a alumnes de primària, secundària i batxillerat a bord d'un autobús d'època.
 
GALERIA DE FOTOS
Share
Tweet
Forward

Més notícies de l'ATM a: http://www.atmlleida.cat/noticies/

Més informació: 900 10 68 48 · www.atmlleida.cat

Segueix-nos a:

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
ATM Lleida Generalitat Catalunya Dept Territori i Sostenibilitat La Paeria - Ajuntament de Lleida Ajuntament de Mollerussa Ajuntament de Torregrossa Consell Comarcal Segria Consell Comarcal Noguera Consell Comarcal Les Garrigues Consell Comarcal Urgell Consell Comarcal La Segarra
Segrià | Les Garrigues | El Pla d'Urgell | La Noguera | L'Urgell |La Segarra
Donar-se de baixa    Actualitzar dades subscripció 

Copyright © 2015 Autoritat Territorial de la Mobilitat de l'Àrea de Lleida, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp