Copy
No veieu correctament aquest butlletí?
Podeu consultar la versió en línia.
Butlletí ATM Lleida - Núm. 28, gener 2015

Recuperació dels viatgers que es mouen en transport públic a l’àrea de Lleida

Pel que fa a l’evolució dels viatgers del sistema de transport públic, a partir del mes de setembre de 2014, s’ha invertit la tendència de la demanda, creixent un 1,43% en el darrer quadrimestre de l’any. S’inicia així una recuperació del nombre de viatgers que es mouen en transport públic integrat a l’àrea de Lleida.

Així, en el període setembre – novembre l’increment de demanda ha estat de l’1,43%, motivat per la recuperació de viatgers dels serveis urbans (+2,66%), mentre que termes interanuals el nombre de viatges registrats a l’ATM de Lleida ha assolit els 7.433.526, xifra que suposa una disminució de la demanada del 4,35%.

Per títols, la T-10/30 representa un 8,1% del total de desplaçaments realitzats, la T-10 un 43,1%, la T-12 un 8,9%, la T-50/30 un 8,1%, la T-MES un 6,8% i la T-70/90 un 0,3%, mentre que al 2013 el percentatge d’ús era per títol el següent: T-10/30 (33,2%), T-10 (32,8%), T-12 (9,3%), T-50/30 (7%), T-MES (5,8%) i T-70/90 (0,3%). Per tant, els abonaments mensuals T-MES (+1%) i T-50/30 (+1,1%) són els que guanyen quota de mercat, fet que constata que millora també el nivell de recurrència dels usuaris amb aquests abonaments que aporten més fidelitat i millor relació preu/viatge.

Compartir
Tweet
Reenviar

L'ATM de Lleida congela les tarifes dels títols de transport públic per a l'any 2015

El Consell d’Administració de l’ATM reunit el passat 19 de desembre va aprovar les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2015. Per primera vegada des de la integració tarifària del sistema l’any 2008, es congelen els preus de tots els títols (d’1 a 2 zones), que mantindran el mateix preu que al 2014. Aquestes mesures són possibles perquè la Generalitat i les administracions consorciades mantenen les seves aportacions al sistema tarifari integrat. La revisió tarifària que s’ha aprovat per a l’any 2015 representa per tant, un manteniment de tarifa mitjana ponderada del sistema de transport a l’àrea de Lleida.

Els títols carregats durant 2014 es podran consumir durant el 2015 i fins al proper canvi de tarifes, per tant no caducaran el 28 de febrer.

Consulteu tarifes 2015

Compartir
Tweet
Reenviar

Nou punt de venda i recàrrega de l'ATM a l’Ajuntament de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega posa en marxa un punt de venda i recàrrega de l’ATM a la Casa Consistorial. El passat 15 de desembre va començar a oferir aquest servei als ciutadans de la comarca per tal de facilitar-los l’adquisició de les targetes integrades de transport, beneficiant-se alhora de significatius descomptes en el preu respecte el bitllet senzill.

En el nou punt oficial de l’ATM es poden adquirir tots els títols anònims ordinaris (T-10, T-10/30 i T-50/30) i recarregar-los, inclosos la T-MES i la T-70/90 així com els bonificats (famílies nombroses i monoparentals i aturats). El pagament només es pot realitzar en efectiu.

El punt de venda i informació de l’ATM és obert de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) situada a la Pl. Major, 1.

Amb aquest, ja són 7 els Centres d’Atenció al Client de què disposa de l’ATM repartits per tot el territori integrat

Compartir
Tweet
Reenviar

Nou abonament T-10/120 que connecta les comarques de Lleida amb Barcelona amb descomptes per trajecte de fins al 60%

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha posat en marxa un nou abonament multiviatge T-10/120 per tal de promoure l’ús del transport públic en les comunicacions entre els municipis de les comarques de Lleida i Barcelona.

Des de diumenge 11 de gener, entre la Noguera, l'Urgell, la Segarra i el Segrià i Barcelona, que permet fer 10 viatges en 120 dies a un preu de 9 euros el trajecte per a les comarques de la Noguera i el Segrià; i a 7 euros el trajecte per a les comarques de l'Urgell i la Segarra.

El títol de transport T10/120 és multipersonal i per tant el poden utilitzar els membres d’una mateixa família o un grup d’usuaris per fer els seus desplaçaments de forma conjunta. Aquest títol de transport utilitza la tecnologia de validació sense contacte, es pot recarregar a bord dels propis autobusos.

L’actuació, que és un pas previ al desplegament del sistema tarifari integrat, neix amb l’objectiu de millorar la competitivitat del transport públic, i dotar els viatgers d’una xarxa eficient a preus atractius que contribueixi a estendre’n l’ús.

Compartir
Tweet
Reenviar

Més notícies de l'ATM a: http://www.atmlleida.cat/noticies/

Més informació: 900 10 68 48 · www.atmlleida.cat

Seguiu-nos a:

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
ATM Lleida Generalitat Catalunya Dept Territori i Sostenibilitat La Paeria - Ajuntament de Lleida Ajuntament de Mollerussa Ajuntament de Torregrossa Consell Comarcal Segria Consell Comarcal Noguera Consell Comarcal Les Garrigues Consell Comarcal Urgell Consell Comarcal La Segarra
Segrià | Les Garrigues | El Pla d'Urgell | La Noguera | L'Urgell |La Segarra
Subscriure's al butlletí      Donar-se de baixa      Actualitzar dades de subscripció 

Copyright © 2015 Autoritat Territorial de la Mobilitat de l'Àrea de Lleida, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp