Copy
Nyhedsbrev maj 2019
InnoFounder-forløb bringer unge iværksættere tættere på succes

Deltagerne på Innovationsfondens etårige inkubationsforløb for unge iværksættere har i vidt omfang øget antallet af medarbejdere og kunder undervejs i forløbet. Mere end halvdelen af deltagerne vurderer desuden, at de har fået lettere ved at tiltrække kapital på grund af forløbet. Det viser en slutevaluering af de første syv hold.
Fonden søger flere nye kræfter til nyt hovedkontor i Aarhus

Innovationsfonden søger Scientific Officers, som vil være med til at gøre gode idéer til virkelighed og skabe værdi for samfundet. Fonden søger i øjeblikket fire Scientific Officers inden for områderne miljø og klima, bioressourcer, energi samt social science og humanities til det nye hovedkontor i Aarhus.

100 mio. kr. til tematiske Grand Solutions-opslag

Innovationsfonden vil løfte landets kompetencer inden for digitale og teknologiske løsninger og sikre, at Danmark er med i front, når det gælder udvikling af cirkulær plastøkonomi samt drone- og robotteknologi. Der er afsat i alt 100 mio. kroner, som kan søges frem til 20. august.
Fintech-startup sikrer sig millioninvestering

Startuppen NORD.investments har netop landet en millioninvestering fra den norske venturefond Finstart og eksisterende investorer. Innovationsfondens InnoBooster-investering i virksomheden har været en stor hjælp i forbindelse med kapitaludvidelsen, påpeger direktøren.
Startups: Mød udenlandske investorer

Udenlandske investorer drager til Danmark for at møde danske startups til matchmaking-eventet ’The Investor Series’, der finder sted næste gang d. 29. maj i København. Innovationsfonden er partner på arrangementet.
INNOWOMEN-PORTRÆT
Ingeborg Rosenvinge revolutionerer gammel familievirksomhed med 3D-print

Som udviklingschef har Ingeborg Rosenvinge med sine idéer om at bruge 3D-print til at fremstille værktøj pustet nyt liv i den 120 år gamle værktøjsproducent Thürmer Tools.
Innovationsfonden og Vækstfonden tager på landsturné

I juni besøger Innovationsfonden og Vækstfonden sammen landets fire største byer for at præsentere fondenes nye iværksætterprodukter og -programmer efter erhvervsfremmereformen.

Forskere viser overvældende iværksætterlyst

Forskere fra landets universiteter og hospitaler har indsendt flere ansøgninger end forventet ved den allerførste ansøgningsrunde til Innovationsfondens nye program; InnoExplorer. 
Tore Duvold konstitueret som direktør

Innovationsfondens bestyrelse har netop konstitueret vicedirektør Tore Duvold som direktør for fonden. Tore Duvold overtager posten fra Peter Høngaard Andersen, som stopper efter fem år som direktør for fonden.
Fæcestransplantationer er en rigtig god forretning

Indlæggelsestiden for alvorligt syge tarmpatienter kan næsten halveres - og det samme kan udgifterne - hvis patienterne får en rask persons afføring i maven i stedet for at blive fyldt med antibiotika, konkluderer forskere. 

"Styrk broen mellem universiteter og erhvervsliv"
(Altinget - debatindlæg af Peter Høngaard, tidl. direktør i Innovationsfonden)

"Innovationsfonden sætter kvindelige ansigter på forskning"
(Science Report)


 "Big data-satsning har bragt Danmark i førerfeltet for kunstig intelligens på skoleområdet" (Alexandra Instituttet)

København d. 8. maj
Danish IP Fair 2019

Aalborg d. 9. maj
Infomøde om InnoBooster

Odense 22. maj
Innovationsfonden præsenterer nye fundingprogrammer

København d. 28 maj
Denmark Demo Day

Hedensted 12. juni
Infomøde om tilskuds- og finansieringsmuligheder

Nyt hold har taget hul på projektlederforløb med INSEAD

Innovationsfonden har skudt det fjerde Making Innovation Happen-forløb i gang. Over det næste halve år skal 32 udvalgte projektledere fra fondens projektportefølje vejledes af eksperter fra en af verdens førende business schools, INSEAD. 
Du modtager nyhedsbrevet, fordi du har tilmeldt dig via Innovationsfondens hjemmeside

Læs nyhedsbrevet i din browser

 Læs tidligere udsendte nyhedsbreve

Afmeld nyhedsbrevet 

Skriv til fonden: kontakt@innofond.dk