Copy
Wat is 2020 een bijzonder jaar geworden. Wie had kunnen denken dat een virus de wereld zou lamleggen, dat economieën tot stilstand zouden komen en dat er zoveel mensen getroffen zouden worden door dit coronavirus, zowel fysiek als geestelijk. Maar wat zijn we gezegend met de wetenschap dat wij hier niet alleen in staan. We hebben een God die van ons houdt en voor ons zorgt, onder alle omstandigheden. Deze boodschap van hoop en liefde brengen we nog steeds dagelijks in onze landen. Met uw gebed en gift stelt u ons in staat om mensen in moeilijk bereikbare landen een boodschap van hoop en liefde door Jezus Christus te brengen!
Actie voor West-Afrika: onderdelen van de bus gezocht! 

De bus van het productieteam in West-Afrika is kapot gegaan en niet meer te maken. Een groot probleem, want met deze bus worden crew en apparatuur naar de filmlocaties gebracht waar de succesvolle dramaseries Heartbeat en Stinging Bee worden opgenomen. 3xM heeft haar ondernemersnetwerk uitgedaagd om een deel van de bus voor hun rekening te nemen. Maar jij kan ook meedoen! Ga jij voor de wielen? Of regel jij een rem? Lees meer en doe mee!

Welk onderdeel van de bus sponsor jij? Doe mee!
Vacature: enthousiaste ICT-vrijwilliger gezocht! 

3xM is op zoek naar een vrijwilliger ICT! Is ICT jou op het lijf geschreven en wil jij die kennis inzetten voor een goed doel? Vind je het belangrijk dat ook mensen in moeilijk bereikbare landen zoals Pakistan, Afghanistan en Somalië horen van de liefde van Jezus Christus? En heb je nog wat tijd over? Kom dan als vrijwilliger bij 3xM werken en zet je talenten in voor het Koninkrijk! Lees meer! 
3xM in de media

Op 6 oktober publiceerde EO Visie een interview met Milaine de Roos, manager Communicatie & Fondsenwerving van 3xM over de toename van de respons op christelijke programma’s in Afghanistan. Steeds meer Afghanen zijn op zoek naar Jezus Christus. Lees het artikel hier!
3xM start in Thailand

3xM is in Thailand begonnen met een pilot project. We hebben een lokale partner gevonden die al jaren in dit land werkt en zich richt op het maken van discipelen onder de Thaise bevolking in rurale gebieden. Slechts 1.2% van de bevolking is christen, maar sinds een paar jaar zien we hoe de Heilige Geest beweegt in het werk van onze nieuwe partner. Aan dit werk voegen wij ons specialisme in de vorm van moderne media toe. Lees hier meer!

Getuigenis van Emal uit Pakistan

"Ik heb twee zussen en zes broers. Ik kom uit een arm gezin, waardoor ik alleen mijn middelbare schooldiploma heb. Ik had wel eens van God gehoord, maar ik ging niet naar de kerk. Mijn leven was moeilijk en zwaar. Op een dag was er een filmvoorstelling in de buurt en ik zag de film Sadhu Sundar Singh over de gelijknamige Indiase zendeling. Die film veranderde mijn leven! Ik leerde dat we als volgeling van Jezus Christus moeten lijden voor Zijn naam, maar als we trouw blijven aan Hem dan komt Hij Zijn belofte in ons leven na. Na de film voel ik langzaam en gestaag een verandering in mijn leven. Ik ben naar de kerk gegaan en heb een instrument leren spelen. Daarmee speel ik nu regelmatig met het koor om de eredienst te leiden. Daarnaast breng ik ook meer tijd door in gebed."
Help mensen zoals Emal aan een beter leven! Bid voor hen en geef!
In december op de mat: In Beeld december 2020

Volgende maand komt alweer de laatste editie van In Beeld in 2020 uit. Hierin lees je hoe het werk van 3xM is verlopen tijdens de eerste coronaperiode, lees je een aantal boeiende getuigenissen en natuurlijk het laatste 3xM nieuws. 

Ontvang jij ons magazine nog niet en zou je dat graag willen? Laat het ons dan weten via info@3xm.nl of vraag 'm hier aan
 
‘Wees sterk en Hij zal uw hart sterk maken, u allen die op de HEERE hoopt!’ 
Psalm 31:25
Nieuwsbrief 3xM   Afmelden |  Gegevens wijzigen