Copy
Al 40 jaar laat 3xM Gods licht schijnen in de levens van anderen!

We zijn dankbaar dat we Gods leiding en zegen zagen in de afgelopen periode. Alle teams in de landen waar 3xM werkt zijn op dit moment vrij van corona. Het werk gaat door! 

Zo wordt in Pakistan het dorpenproject in aangepaste vorm weer opgepakt en de uitzendingen van programma's op social media, internet en televisie onverminderd door. We hoorden van twee mannen in Somalië die publiekelijk positief reageren op onze posts en van een vrouw in Mogadishu die werd aangeraakt door het evangelie en nu online bijbelcursussen volgt en door het lokale team wordt begeleid. Ook uit andere landen blijven de bemoedigende reacties binnenkomen. Wat een zegen! 
Nieuwe ontwikkelingen in West-Afrika

In West-Afrika werken we op dit moment in twaalf landen. Uitzenden in de eigen, lokale taal werkt het beste. Daarom wordt dit jaar ook materiaal ontwikkeld in het Wolof en het Bambara, de talen van Senegal en Mali. Ook is er een social media coördinator voor het Bambara aangenomen die op 1 september is begonnen bij onze partner. Oudere programma's worden in deze talen nagesynchroniseerd, maar we maken ook nieuwe producties voor social media. Daarnaast werken we aan twee nieuwe websites in deze talen en worden de nieuwe medewerkers getraind. 

We zijn dankbaar voor deze ontwikkelingen! Er is ook gebed nodig, bid je mee? Er is nog een medewerker nodig voor het Wolof. Daarnaast vragen we om je gebed om de situatie in deze twee landen, dat God deuren voor ons opent in Senegal en Mali en dat onze programma's de levens van de kijkers zullen veranderen. 

Wil je niet alleen in gebed ons steunen, maar ook financieel? Klik hier om je gift te geven
Vacatures

De maximale zittingstermijnen van één van onze huidige bestuursleden zitten erop en daarom zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid in de functie van penningmeester. Daarnaast is er nog een vacature voor algemeen bestuurslid. 

Ons bestuur bestaat uit vijf personen en vergadert circa vier keer per jaar. Het bestuur is verantwoordelijk voor het bepalen van het beleid en het toezicht houden op de uitvoering ervan. De voorbereiding en uitvoering van het beleid vindt plaats op kantoor onder leiding van onze directeur/CEO.

De uitgebreide functieomschrijving lees je hier. Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende bestuursfunctie? Neem dan contact op met Dick Tillema, manager bedrijfsvoering. 
Binnenkort op de mat: In Beeld september 2020

De nieuwste In Beeld is uit! En met recht nieuw: hij heeft een volledige metamorfose ondergaan! Zowel het formaat als de inhoud heeft een update gekregen, waardoor we hopen dat de inhoud nog beter overkomt. Het is een extra dik jubileumnummer met o.a. een interview met Martien Timmer, directeur van 3xM, en een overzicht van al onze projecten. 

Ontvang jij ons magazine nog niet en zou je dat graag willen? Laat het ons dan weten via info@3xm.nl of vraag 'm hier aan
 
Zet 3xM op het collecterooster

3xM werft fondsen op veel verschillende manieren. Eén daarvan is via de collecte in de kerken in Nederland. Deze week wordt er naar een groot aantal kerken en gemeenten een brief verstuurd met de vraag of er een collecte kan worden gedaan voor het werk van 3xM. Jij kunt daar ook een rol in spelen: daag jouw kerk uit! Vraag aan jouw diaconie of aan degenen die daarover gaan of (een deel van) de opbrengsten van de collecte voor 3xM bestemd kunnen worden. Je draagt hiermee bij aan de voortzetting van het werk van 3xM!

Getuigenis

Herkent u deze dame? Ze is het gezicht geworden van onze 'kleurrijk' 40 jaar 3xM campagne. Maar kent u haar verhaal? Ze voelde zich aangesproken door één van onze films en gaf haar leven aan Jezus Christus. Lees het hier
Help mensen zoals Laure aan een beter leven! Bid en steun ons!
Ondernemersevent

Het ondernemersnetwerk is een netwerk voor enthousiaste christelijke ondernemers die betrokken zijn bij het werk van 3xM. Door middel van kleinschalige, laagdrempelige en sociale activiteiten biedt 3xM hen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, met elkaar mee te leven en op de hoogte te blijven van het werk van 3xM. Het netwerk wordt getypeerd als gezellig, serieus en opbouwend. Vanuit onderlinge verbondenheid: samen één in de naam van Jezus.

Het eerstvolgende event vindt plaats op donderdag 29 oktober. Het zal een speciale 'coronaproof' buiteneditie worden. Ben je ondernemer en heb je interesse? Meld je dan snel aan, er is beperkt plek! Neem voor vragen of aanmelding contact op met Jacqueline Dam

‘Wees sterk en Hij zal uw hart sterk maken, u allen die op de HEERE hoopt!’ 
Psalm 31:25
Nieuwsbrief 3xM   Afmelden |  Gegevens wijzigen